Du suger. Jeg er ganske fet.

Du suger!

På jobb idag fikk jeg åpen invitasjon og innføring av et nytt begrep, som gale mennesker har funnet opp, og heter Taiji. Jeg aner ikke hva dette er, men forstår det slik at man må gifte seg med onkelen sin. Få barn med han og gifte seg med barnet. Ihvertfall dersom barnet blir en forvokst ape med unibrow.

Goood, ser jeg ut som Tom Cruise eller?

Hvorfor blir andre Bloggere invitert til gratis alkoholfest hos Diesel, mens jeg må dra på sektfester med syke mennesker som aller mest sannsynlig er klonet fra atomkraftverk i Nord-Korea?


Gale mennesker, og jeg forstår ikke hvorfor dem alltid skal plage meg. Jeg er jo alltid den som virker mest likegyldig og ekspederer helst kundene mine med ryggen til eller med solbriller.

Jeg er nok TOO handsome. Må være det.

Etter jobben møtte jeg en gangster og spiste litt gangstermat, mens vi så noen fete gangsterprogrammer på TV.

Deretter dro jeg til Bygdø Allè for å møte noen flotte vestkants-piker. Naboen dems har et sykt fett navn btw.

Her fikk jeg servert alkoholholdig veske, nikotinposer og Norges kommende, beste gatamagasin med Kongen sjæl på forsiden.  Antar at alle kjøper dette bladet når det kommer i alle Norges kiosker 12. Februar.

I bladet er det blandt annet en artikkel som handler om meg, og mitt liv som hersker, anarkist og hobby-blotter.

Etter å ha drukket opp øllen til disse flotte vestkants-pikene, havnet jeg hjemme igjen. Det var jo egentlig ganske dumt da, for det ser ikke ut her og jeg får et plagsomt ryddepress på meg.
Det har jeg jo ikke såklart ikke lyst til… Rydding suger og bør bli forbeholdt polske vaskehjelper, speedfreaks og Gunnar, som ikke heter Gunnar, og vistnok rydder hos andre mennesker fremfor hos seg selv. (Det haster)

Ps folkens! : DU SUGER!

Og det gjør ikke jeg. Props til Marie!

marieeriksen88.blogg.no

32 kommentarer

Siste innlegg