Neglelakk-rehab

Igår fikk jeg en bekymringstelefon fra tanta mi. Hun hadde fått med seg mine siste dagers aktiviteter og ba meg over på krise-middag. Jeg hoppa inn i bilen, og kjørte bort.

Og jeg som ikke har lappen engang!

Ved meldt ankomst, så fikk jeg utdelt en slags ny form for sprit, og noen ødelagte q-tips. Deretter ble jeg bedt om å fjerne den kule neglelakken min. Jeg vegret meg litt, men så tømte jeg en vin-flaske bak ryggen hennes. Da gikk det bra.

Jeg brukte ca 10 minutter på å fjerne det nye imaget mitt. Jeg følte det hele som en stor påkjenning, men etter flere timer med intens gråting, så skjønte jeg at det egentlig var det beste. Jeg er jo tross alt en mann, og burde ikke ha turkise negler.

Nå lurer sikkert… Ingen… På hvorfor jeg ikke har fortalt noe meningsløst om middagen enda, men jeg kan jo lufte det alikevel. Jeg spiste SUNN mat!
Da stil-imaget mitt røk med de turkise neglene, så ville jeg ikke drepe junkfood-imaget mitt også. Jeg droppet dermed å ta bildet, selv om det på dette tidspunkt ikke ville hatt noe å si, da jeg fortalte noe meningsløst om middagen uansett.

OMG, jeg er stusselig.

Jeg fant det best å bare tryne til sengs. Tanta mi turte ikke å gi slipp på meg, sånn i tilfelle jeg skulle løpe ut å lakke neglene igjen, så jeg sov der.

Jeg sover jo såklart eeegentlig naken…

Og OM noen lurer, så photoshopper jeg tennene mine. De er brune…..

VIPS! Så var det en ny dag. Jeg merket at kroppen var renset for turkise avfallsstoffer, og feiret med å spasere litt i Bygdø Allè. På veien kom det en kul politibil forbi, som jeg ville ha et bilde av. Jeg faila….

Jeg gjør det nok best innendørs, så jeg stakk til Elexia for å bole litt.

Som dere skjønner, så trener jeg jo MINST en gang i måneden. Powerboy 4 LYFE.

Etter en deilig og forfriskende treningsøkt, så stakk jeg hjem og gledet meg til å slappe av litt. Dessverre ble gleden kortvarig da Sofsen bare MÅTTE sendte meg tidenes MEST skremmende link på facebook-chatten.

Hun gjorde det sikkert bare for å erte meg, siden jeg er stusselig åsånn…

Og siden dere forhåpentligvis ikke gidder å skrive over linken, så ser altså resultatet SLIK ut.

En ting er at han idioten er Retard, men HALLO!? HVEM…. Jeg sier, HVEM er det som lar seg avbilde SLIK med en klovn? Altså.. Hadde det vært Ron Jeremy, så hadde det jo vært fett, men dette er ikke Ron Jeremy. Dette er en klovn. Det ER liksom ikke kult, SELV om du har fått betalt for å ta på kvise-tissen hans. Gees… Her prøver jeg så godt jeg kan å forklare hvor nørd jeg er, også kommer han idioten der å ødelegger hele tiden. Jeg hopper ut av vinduet ass..

PS: Jeg bor i første etasje…

26 kommentarer

Siste innlegg