NIGHTWATCH!

Jeg har funnet ut at jeg i gjennomsnitt tar rundt 200 bilder av meg selv hver dag. Jeg synes jo selv at jeg har et ganske så morsomt utseende, så det å titte på bilder av meg selv hele dagen er jo helt klart givende. Det er på den måten jeg f.eks spotter en og annen sjelden kvise.

Her om dagen, så slo det meg alikevel at det å bruke tiden sin på å avfotografere seg selv eeegentlig er ganske kleint. Derfor dro jeg til et kjempe-profesjonelt foto-studio, slik at noen andre kunne ta bilder av meg isteden. Kjempesmart!
Dessverre, så godtok dem ikke pistoler i studio, så jeg tok med meg en klokke isteden. Damn you, studio!!!

Først fant vi ut av en del interessante ting, som at jeg faktisk ER tilbakestående!

Og så fort dem ba meg om å ikke se tilbakestående ut, så valgte jeg visst å bli en HUND isteden! Geees, skal det ingen ende ta?

Og siden vi først er inne på klokker her! Altså, her er JEG original, også finner jeg ut at sveklingen Leonardo DiCaprio driver å hermer etter meg! Copycat ass.

Halvor:

Leonardo-svekling:

Ærlig talt! NOEN bør kanskje vurdere å finne sin egen stil snart? Jeg lagde faktisk en film om båter som sank åsånn engang også, og breial som han er, så RAPPA han jaggu den foran fleisen på meg også. Skikkelig kuk han Leonardo ass…

Nå veit ikke jeg hvor mye klokke dere kommer til å kjøpe av å se på disse bildene, men jeg tror vi kan slå fast at ingen kjøper Leonardo sin ihvertfall! Jeg hadde nok heller kjøpt BÆSJ, en å kjøpe Leonardo sin klokke lism!

Legger med et bilde som jeg fant på internett for å illustrere hva jeg mener med bæsj.

Dessuten, så vet jo alle at Leonardo DiCaprio er tilbakestående han også. Mer en meg til og med! Han er faktisk tilbakestående OG hund SAMTIDIG!

Jeg skal TA`RÆI Leonardo! Plagiat-møkkamann! POP, POP, POP THE GLOCK!!!

Men tilbake til saken! Meg altså, for jeg er mye fetere en Leonardo uansett. Ihvertfall i Tangerudbakken-setting!

WOHOO!

Sofsen pleier å spørre meg om det gjør vondt å være så dum.

Det gjør, UTEN TVIL, vondt å være så dum…

Og etter en velykket photoshoot, så tok jeg på meg den nye jakka mi, og spaserte av gårde.

På veien fant jeg ut at jeg var RELATIVT sulten etter en lang dag i studio. Etter å ha lett rundt en stund, så fant jeg litt gratis proteiner.

Yæck.. Vakke no digg alikevel.

Også registrerer jeg ved gjennomgang av bildene her, at Leonardo DiCaprio tydeligvis har rappa den nye hvite jakka mi!

Drittsekk ass……

10 kommentarer

Siste innlegg