Et stk. lobotomi, takk!

Du lurer på hva jeg har gjort de siste dagene, sier`u? Ikke det, nei……. Forteller det alikevel!

Jeg HAR spist pizza!

Jeg HAR drukket øl på en buss!

Og jeg HAR tatt bilder av meg selv, kun fordi jeg er så SYKT fet!

Iløpet av gårsdagen fikk jeg også sett favorittprogrammet mitt. Jeg fulgte vel ikke SÅ godt med denne gangen, for jeg ble ekstremt opphengt i å få navnet på programmet med på bildet. I mellomtiden, så fortalte vennene mine meg hvor utrolig teit jeg er, mens dem tok bilder av meg og spyttet meg i nakken. Dette syntes jeg var HELT greit, for det er jo som dem sier. Jeg spyttet litt på meg selv også faktisk…

BULLSEYE!

DETTE er yndlingsprogrammet mitt!

Geeeses, så HORE og NØØØRD jeg er. Er du klar over hvor NEDVERDIGENDE det er å sitte slik foran vennene sine i MINST 8 timer, for å ta et SÅ idiotisk bilde av seg selv? Jeg skjønner godt hvorfor dem stakk så fort jeg hadde lånt dem penger til pizza…

(Her skulle det egentlig være et bilde til av meg som spiser pizza, MEN siden vennene mine ikke vil bli smittet med Halvor, så fikk jeg ikke smake. Jeg kompenserer med et annet ganske sjenerende bilde.)

Til tross for mine siste dager med mislykket liv, så fikk jeg nettop en morsom kommentar av en som beklagelig nok bruker tid av SITT på å lese bloggen min…

“zenazuza:

Shit Halvor. Hvis man googler psykopat så kommer det opp jævla mange bilder av deg!”

Svar: Selvom jeg waster MITT liv, så trenger ikke DU og gjøre det samme!!! Slutt og pine deg selv med bullshittet mitt. Dessuten får sikkert dataen din VIRUS av å besøke bloggen min!

Men så måtte jeg jo sjekke da…

Jeg håper at ingen rapporterer bildene som støtende, selvom det HELT KLART er ganske støtende!

Mens jeg først satt litt på internett (noe jeg ALDRI gjør ellers), så kom jeg over denne morsomme avisartikkelen.

Det er AKKURAT det samme som jeg ville gjort om politiet hadde kommet på døra!

Heldigvis kommer ikke politiet hit da. Dem har jo ikke peiling på at jeg bruker leiligheten min til å koke amfetamin, skjule kriminelle østeuropeere og spare på våpen. For ikke å SNAKKE OM min store bussiness innenfor oppdrett av illegale frosker!

OK… Nå haster det her! Ring tvangspsykiatrisk! Jeg MÅ ut. Jeg MÅ! Det er ikke sunt for meg og sitte her hele dagen og poste bilder av frosk. Det kan umulig være særlig sunt for dere heller. KLIKK MEG VEKK! Dette ødelegger hjernene deres! Dessuten er jeg TO sekunder fra og KNUSE datamaskinen min!

HEY SPOTIFY!! JEG DRITER LANGT I HVORFOR DET ER TRENDY Å GI BORT EN GEIT! JEG DRITER I DET! SLUTT OG PLAGE MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 kommentarer

Siste innlegg