Bumbaclaat!

"a word from da patois language of da jamaican people, originally bumba is ass and claat iis cloth hence asswipes or a fuckin stupid person like ur momma
(P1)who dis blacker kid fi sell crack cocaine.
(P2) dem bumbaclaat bwoy dem fi nyam it quick like suga cane"

Inatt drømte jeg at jeg røyka hasj. Det var ikke spesielt givende, men jeg følte meg ganske opprørsk og kul. Da jeg våknet ble jeg sittende en stund i senga og gruble…

– Hvis man blir strippet av politiet, og er den heldige eier av en kul rasta. Vil politiet da ransake, eventuelt fjerne rastaen? Det er jo tross alt et ypperlig sted å gjemme dop, våpen og illegale østeuropeere!

Jeg har helt klart begynt å spare, etter at denne fantastiske ideen slo meg. Atpåtil, så er jeg og vennene mine eiere av vårt eget rastafari-band. Vi har ikke laget noen sanger enda, men føler heller ikke at det er så viktig. Vi har jo tross alt det feteste coveret.

CLASSIC!

Idag stod jeg opp tidlig, slik at jeg kunne finne en mening med livet mitt. Jeg startet med å sitte litt på dataen, og fant på den måten ut at det regnet utenfor.

Jeg så meg RENT nødt til å kulen inne idag også! I Oslo er det ingen grunn til å dra ut, når det regner.

WHAT TO DO? Det er nå jeg skulle hatt mitt eget tatoveringssett. Jeg har nemlig flere ideer til ny tatovering.

Eksempel 1.

Eksempel 2.

Eksempel 3.

Og, nei! Jeg kødder ikke lism. Jeg har tatovert meg selv på kroppen før, og jeg skal gjøre det igjen!

AN-Y-WAY!

Jeg tenkte det ville være lurt å fortsette ryddinga litt. Jeg har for eksempel oppdaget drikkevarer som gikk ut for 2 år siden.

Derfor gjorde jeg det enkelt! Satt på litt fin musikk og lekte husmor.

TV`en var støvete.

Veggene mine var støvete.

Kjøkkenet mitt var støvete.

Jeg var jaggu litt støvete jeg også!!

Ok, HVORFOR gjør jeg det her? Legger inn et bilde av en morsom frosk, i håp om at dere glemmer.

Aaaa, livet mitt er så meningsfullt! Det er bare å si ifra om noen vil bytte, også avslutter vi dette innlegget med et par saker.

NR.1. Min tidligere samboer har laget sin blogg nummer 100, og fortjener besøk. Det er helt sykt at Ida greide å bo med meg i over et ÅR! Hun fortjener en pris. Og lesere.

Nr.2. Mammaen til Ove! Jeg vet dessverre ikke hvordan jeg kan nekte IP-adressen din på bloggen min. Jeg tror jeg skjønner litt følelsen din. Det blir som å se 2 girls 1 cup for andre gang. Man vet hva som kommer, men ser på forde.

(Ove og Mammaen hans på demonstrasjon/party)

Du skal få en fin sang av meg!

28 kommentarer

Siste innlegg