Mitt liv som krigsfange.

De siste dagene har jeg gjort UTROLIG mye spennende! Jeg hadde for eksempel besøk av min gode venn og lillehamring Markus, og da måtte vi såklart kjøre litt rundt i bil. Lappen? Neinei.. Man trenger ikke lappen for å kjøre bil. Det er ganske ydmykende å betale penger for å "få lov" til å kjøre bil synes jeg. Litt som å betale cover charge for å drikke. Litt som å betale spenn for å gå på dass. Litt som å slå seg i hodet med en spiker, til hjernen spruter ut gjennom et sprukket kranie, inn i munnen på en død baby som ruller bort til en ovn og tar fyr etter 8 lange timer på grillen. Det hele ender såklart med at hele verden sprenger i blod og spy, og eneste overlevende er såklart Bin Laden, som som i mine øyner sikkert er helt ok. Jeg har ikke møtt han personlig, og jeg forhåndsdømmer nok fra før.

Hmm… WTF? Glem alt det der^^

JEG HAR KJØRT BIL!

Markus bor på Røyslimoen og jobber eeegentlig, som man også kan se, som bonde. På låven er det ikke så mange dyr lenger, men Markus får drept mye av sin tid på spritproduksjon i stallen. Send meg mail for kontakt, men ikke si det til noen, for det er jo egentlig ikke lov åsånn.

Uansett da..

Bak i bilen lå det en del interessante greier. Jeg er GAAAANSKE sikker på at vi har nok til å lage en bombe her! Man skal IHVERTFALL ikke bruke dassrullen til noe særlig annet…

Flotte greier. Liker stilen!

Siden vi lism er bloggere åsånn, så brukte vi hele kvelden på chatroulette. Alle bloggere legger ut bilder fra folk de har snakket med, men siden jeg ikke vil være noen blogger, så legger jeg heller ut et mye kulere bilde av meg selv fra frokosten min dagen etter. Slik ser en frokost ut etter en HEL natt på chatroulette.

Glad jeg ikke eier webcam selv, for chatroulette hadde nok senket standaren på livet mitt ENDA to hakk til. Nei, jeg trodde heller ikke det var mulig….

Jeg så meg god nok til å henge litt i Bærum.

Hei. Jeg er på Skui….

På Skui skjedde det overraskende nok INGENTING, så jeg dro tilbake til byen igjen.

Heeey! Se her`a gitt!

Legg merke til at det er JEG som blir vitset med her. Jeg syntes det var HELT greit ass. Jeg hadde jo en kjip intensjon da jeg tok bilde med disse gutta uansett. Dessuten spilte dem ganske mange fine låter, og før jeg dro SÅ BLE JEG INVITERT PÅ FEST!!!!

Utrolig bra! Jeg har lism invitert meg selv på fest siden 1993. Jeg føler nesten for å synge. Jeg MÅ synge!

Haaaaaaaareeeeeee, Haaaare`aaaree Kriiiishnaaaaaaaaaaaa! Geees, må få laget meg en fet tromme av gamle møbler og egen hud, slik som Krisnha-gutta. Kanskje dere ser meg neste Lørdag galoperende rundt i byen i Hare Krishna-tog? DA SKAL VI NOK SE HVEM SOM ER SJEFEN DA, TENKER JEG!!!!

fml…  🙁

Og jeg hadde fortsatt behov for å stikke ut, så jeg fikk en knakende god idè om å kjøpe med litt tacostæsj, og deretter få Siri til å lage den for meg. Birkelunden er jo mitt nye hjem åsånn! Først fikk jeg en skikkelig nedtur da Stop-shoppen var stengt. DEM HAR JO ÅPENT ALLE DAGER JO! Lukter en ille runde med tv2 hjelper deg ass… Kanskje jeg får penger for å stille opp også! JACKPOT!

Men jeg var fortsatt sulten, og så meg rent nødt til å gå 20 meter lenger opp i gata. Jeg har alltid trodd dem bare selger blomster og VG, men det ordna seg…

 
Birkelunden er så vakkert! Måtte ta et bilde for å huske på hvor vakkert det er på Birkelunden. Sykt vakkert.

På Birkelunden, så har dem kode for å komme inn døra. Det er syyykt ydmykende å måtte ringe på en dør for å komme inn, men jeg kan heldigvis noen bra triks for å unngå dette. Jeg lærte dem av noen polakker som hadde sinnsykt store ører.

Der har vi`n, tenker jeg!

Først var det litt stiv stemning. Jeg kommer tross alt rett inn i stua uten forvarsel. Siri prøvde å ringe politiet.

Heldigvis, så var jeg såppas kul at stemningen fort ble schpaaa åsånn.

Ihvertfall for meg da. Siri kom jo igjennom hos politiet på det samme tidspunktet, så jeg så mitt snitt i å stjele litt godteri fra Ove og stikke igjen.

Slesk type. Utrolig slesk type!

På vei hjem var jeg litt nedfor siden det ikke ble noe taco. Heldigvis, så var det ikke så mange andre passasjerer på trikken, så jeg kunne ihvertfall ta litt bilder av meg selv.

Nydelig! rett og slett nydelig…..

Vel hjemme, så brukte jeg flere timer på å få ut noe skikkelig irriterende som hadde plaget meg i mange dager. Jeg håpet på gull…

…Men så var det jo PENGER da!!!! Chill! Jeg DIGGER penger!!!

Også avslutter vi kvelden med å synge i kor. Håper alle kan denne nå! Den er faktisk dødskul…

14 kommentarer

Siste innlegg