En dag som gangster i Bærum.

Idag sto jeg opp tidlig for å lage litt kvalm. Bølle. Pøbel. Problembarn. Adhd. Prikk på rullebladet. Kjeltring. Morder. Voldtektsmann. Kallenavnene er mange! Jeg har et klart rykte på meg fra ungdommen, som jeg vil anse som viktig å opprettholde. Sånn i ny og ne… Jeg tenkte at det var på tide at Blærum fikk passet påstemplet. Dem har lekt smarte lenge nok nå, og jeg hadde en trang for å lære dem!

Jeg startet med å parkere bilen min MIDT i togsporet, slik at godsvogner med mat og medisiner ikke kunne slippe til.

Målet med dette var jo såklart at dumme blæringer skulle dø ut, mens smarte blæringer som Stian, Emil og Carl overlever. Sykt smarte er dem! Jeg har selv meldt meg på Paradise 2011, i håp om å slippe unna lignende represalier og hevnaksjoner fra Blærum. Jeg er sykt smart ass.

Etter å ha påstartet utryddelsen av Blærum, så kunne jeg begynne å trashe tingene dems.

BOO!

Altså, jeg trasha vel egentlig ikke tingene dems, men jeg tok opptil 15(!) bilder for å vise hva jeg synes! Hah! Smak på DEN Blærum!

Den satt tenker jeg, og etter å ha tørket meg bak med Blærumsrespekten min, så markerte jeg revir. I PHOTOSHOP!

BAM-WOLLA-BOOM!

Duster ass.. Haha.. Så SYKT duster. Latterlig. Latterlig ass.. Latterlig hvor DUSTER dem er.. Hah! Idioter…

ANYWAY!

Det hele var egentlig ganske slitsomt, så jeg dro hjem igjen for å se på Paradise hotel og spise middag. Vellykket dag. Fint liv.

Paradise var sykt fett. Jentene bare…!

Og guttene bare, lism…!

Se! Jeg har masse penger i en bunt. Jeg vet jeg har sagt det før, men DAMN, jeg digger å ha penger i bunt! SYKT fett.

Jeg kjeder meg.. Jeg har et stort behov for å vise meg frem.

Stort behov….

Og om du lurer på hvorfor jeg ikke har brukt krona tidligere, så er det fordi jeg måtte kjøpe inn en litt overbevisende outfit i helgen. Dessverre ligger kamera mitt et annet sted, men når jeg får hentet det, så skal jeg lage et knallbra innlegg, og late som alt har skjedde samme dag, selvom halve bloggnorge skrev om det samma på Søndag. Loosers!

16 kommentarer

Siste innlegg