KILL`EM ALL!

Jeg har tidligere nevnt en liten oppsummering av min musikkinteresse. Den dekket langt ifra alt, men en del. Idag går vi litt dypere, og fokuserer på et av de mer viktige momentene fra ungdomstiden min. Jeg ble introdusert for Metallica av fettern min som 11 åring, og var frelst siden. I 2003 fikk jeg nakkesleng etter å ha vært på den første konserten, og i fjor gjentok jeg suksessen. Jeg har hatt konstant nakkesleng siden.

Siden jeg er skikkelig veteran-fan åsånn, så kunne jeg ikke backe ut i år heller. Derfor brukte jeg flere tusen kroner på billetter. Som alltid… Jeg har ikke penger, men det var VIP da! VIP lism. VIPVIPVIP!

Jeg sprada rundt med billettene som en storkar på byen. Alle skulle få, og det var jo bare SYKT tilfeldig at fettern min og partysvensken var blant de heldige. Sykt tilfeldig, og veldig treffende. Dermed hadde jo jeg noen å ta dumme bilder med før vi skulle dra!

EEEEEY!

Konserten var UTROLIG givende! Vi så lism ALT, og da mener jeg ALT også. Alle reklameskiltene, taket, baksiden av høytalerne og lyskasterne…. Ja, altså… Vi så ikke Metallica så godt da….

Men, men… Jeg hadde jo sett dem før, så det var ikke noe stress. Jeg beundret heller baksiden av lyskasterne. De var KJEMPEFINE!

Uææææ! Fettern min spiller i band da. Dem er DRITGO`E på coverbilder, men dem har ikke laga no særlig låter. 2 stykker eller no…

Flaks for oss, så var det veldig bra lyd. Jeg filmet litt for å vise dere.

Det var ingen forskjell. Ingen. Dessuten tipper jeg at dem senket volumet litt for oss på VIPPEN. Vi liker jo gjerne å ta en coctail. Prate litt. Røyke sigar. Nyte musikken. Kulen lism.

Et stykke ut i konserten, så fikk litt bråk da! Greia var at jeg ikke greide å beherske meg, så jeg STO oppreist og sang. HERREGUD, hva tenkte jeg på?! De bak meg likte jo såklart dette SVÆRT dårlig, og prøvde å si ifra på en mest mulig SPYDIG, ARROGANT og FREKK måte. Geees, for en kukk. Såklart ville jeg ikke sette meg, når folk BER MEG om å sitte. Jeg er jo tross alt opprørsk åsånn! Sant?

Det blei en del krangling, og etter å ha wrestla (NO BULLSHIT) med han forbanna APEKATTEN bak meg, så fant jeg ut at han (som de fleste andre) var mye sterkere en meg. Jeg forklarte til han på NORSK, at jeg ikke hadde betalt penger for å SOVE! Så snudde jeg meg, litt sånn cocky, og sang ENDA høyere. Jeg vifta mye mer med armene også. Skikkelig flaggermus-headbanging, og dermed stakk apekatten bak meg bort til vaktene, for å be dem kaste oss ut.

Jeg forklarte til vakten at vi ikke er på kino, og at det ikke er mitt problem om DYRA bak meg har et veldig stort behov for å kjede seg på konsert! Null stress… Pro-sec er bare tullinger på utesteder, så vi fikk bli.. Såklart…

Men dem ga seg ikke, og da den tredje vakten kom for å “kaste oss ut”, så ga vi fingern, og bytta sete. Mongisser ass…

*To sekunder bare. Blir skikkelig forbanna når jeg tenker på det her nå. GEEEEES, for noen hore-folk. Håper dem ramla ned fra tribunen etter konserten… Pokker heller, at jeg glemte igjen pistolen min hjemme igår! Jeg skulle lært dem å dra på konsert jeg. DAMN, DRITTSEKKER ASS!!!!!!!HORER!!!!APERASSHØL; UÆÆÆÆ!!!!!!!!!

DER! DER fikk jeg plutselig MÆD blackout! Æææ.. Vi må bli ferdig nå, jeg skal spise frokost hos Ove og Siri… Vi prøver oss!

Etterhvert, så glemte jeg å sensurere fettern min. Marqs heter han. Trivelig type, med enkelte feil på hjernen, akkurat som meg.

Konserten var utrolig bra, selvom jeg ikke så eller hørte noe. Den var bra selvom jeg sloss på tribunen, og den var bra selvom jeg måte bytte plasser 14 ganger. Alikevel nådde kvelden sitt klimaks, da jeg fikk meg nye venner.

Ja. Det er disse som er vennene mine nå. Alle dere andre er APEKATTER!

Etter konserten hadde jeg et stort behov for oppmerksomhet.

Jeg vet ikke helt om det er politiet som er taperne på dette bildet, nei…

Jeg la meg litt der, ja… Geees…

Ikke rart jeg ble litt rastløs da, når HELE Oslo skal ta 31 bussen samtidig som meg… OMG!

Awkwardfamilyphotos.com lism… Haha, skikkelig loosers…

Etter at jeg og 25000 andre hadde tatt bussen til byen, så betalte jeg 140 kroner i inngang på Smuget. Der kjøpte jeg meg en øl, hilste på en fyr som lager russelåter, og dro igjen. Litt kjipt, for jeg fikk 700 kroner av fettern min igår, og de har jeg ikke lenger… Som sagt… Jeg kjøpte ÈN øl. fml…

Vennligst slå meg i hodet med en STOR stein!

Please, jeg må skjerpe meg. Jeg MÅ slutte å være så sinnsykt retard!

Ja, ja… Jeg sendte ihvertfall Ida og Michael en hyggelig sms på vei hjem da… Jeg er et emosjonelt VRAK med andre ord.

15. April 2010. Say no more…

22 kommentarer

Siste innlegg