MENNESKEGALSKAP.

Galskap: En sykelig forstyrrelse av sinnet. Den gale lever i en verden av inkonsekvens og ulogikk, men omgjør alt dette til konsekvent logikk, som fører til at ingenting av det den gale gjør, er forståelig for den “normale” i samfunnet.

– Jeg må bare ha dette utbruddet sånn en gang iblant, og idag passet det fint da en hyggelig kveld med vennene mine endte med at JEG lot dem i stikken, og dro hjem. Jeg er ikke så kul når det kommer til slike ting, og ved å gjøre dette vant jeg MASSE tid på å sitte alene hjemme og tenke på hvor kjipt alt mulig egentlig er. KULT! Jeg håper INGEN leser dette, og for dere som skulle være uheldige:

IKKE hør på meg! Jeg er en depressiv nørd, som selvforskyldt sitter alene hjemme og blogger om at jeg ER en depressiv nørd. Strengt talt, så holdt det å skrive at jeg bruker fredagskvelden min på å blogge… WOW!

– Jeg har funnet ut at det jeg skriver her tydeligvis påvirker enkelte. I ny og ne ringer folk meg, etter å ha forvillet seg inn hit. Daglig skriver folk kommentarer, og ved ET enestående tilfelle ble jeg til og med gjenkjent da jeg tok en sjelden tur ut. Absolutt hyggelig, men poenget er at dem faktisk har VÆRT INNE på siden min. Det er faktisk skremmende! Jeg blir liksom syk i hodet av å SKRIVE de greiene her. Jeg tør ikke engang TENKE på hvordan det går med dere som leser!

Jeg er også et menneske, og jeg har også en samvittighet. Jeg vil gjerne sende en beklagelse/kondolasjon til foreldrene i denne saken.

– Det er faktisk imponerende hvor mange som har fridd til meg etter at jeg startet å skrive masse dritt på internett hver dag. Akkurat det er jo litt kult for meg, som ikke er i stand til å bli kjent med fremmede mennesker på CHATROULETTE engang! Det styrker min arrogante og innbilske selvtillit, og om man ser bort fra rotta, så er denne selvtilliten alt jeg kan by på! Tror jeg….

– Jeg er en slik idiot som leter etter nye ting å hate på. Jeg elsker andres feil, og ser ikke mine egne. Dette tar jeg som et bevis på at jeg ikke har noen feil, og er derfor MEGET flink til å fortelle andre hva dem kan gjøre for å rette opp i sine. Jeg er fasiten på en bedreviter. Jeg VET at jeg har rett, og jeg VET at du ikke har rett i det hele tatt. Jeg tror ikke noen liker meg…

Jeg ER ensom. Til tross for at jeg er omringet av folk HELE døgnet. Jeg verdsetter ikke dem som verdsetter meg. Jeg burde fått mer bank… (Oppfordring)


6 år gammelt bilde. Ikke et nytt fenomen, med andre ord… Det er egentlig utrolig at jeg ikke stupte ut av vinduet for lenge siden. Min største inspirasjon som 10 åring var denne låta….

– Jeg sier som jeg har sagt før. SLUTT å lese bloggen min! Det er ikke meningen at folk skal lese dette her. Jeg er ikke frisk.

SKJØNNER`U!?? STIKK!

Innsjill, ikke stikk:( Kom å trøst meg. Jeg er alene, i en umenneskelig posisjon på badet og trenger en klem. Jeg bor på Briskeby. Rett bak Olsen cafè. MVH Halvor (ps: jeg er ikke homofil).

lol

10 kommentarer

Siste innlegg