HALVOR IS THE FUTURE

Igår brukte jeg dagen til å slappe av. Jeg har ikke slappet av siden 1993, og jeg så meg derfor strengt nødt til å svi av rundt 2000,- på filmer og cd`er…

Vi lever i 2010, og jeg KJØPER film og musikk. GEEES, jeg ER faktisk tard, jeg….

Etter å ha brukt opp pengene mine, så angret jeg litt på at jeg ikke kjøpte denne.

Mens jeg ventet på 19 trikken (partytrikken) hjem til Briskeby igjen, så fikk jeg oppleve et vanvittig syn over Oslo sentrum. NEI, det var IKKE Norges eneste fotball-hooligan…

…Men!!

(Trykk, trykk^^)

Bildet er uredigert, og jeg håpet først at Katla ENDELIG hadde fått ut fingern. Ettersom at jeg ikke fikk flyet mitt til barcelona, så ønsker jeg såklart ingen andre opp i lufta heller… Men det var faktisk ikke Katla, og det var ikke romskip heller!!!

(Foto: Privat lol)

Jeg skjønte ingenting, men når jeg kom hjem falt brikkene på plass!

Aaaaaah!

Etter å ha slått meg til ro med at sola har blitt grønn, så gikk jeg ut for å kaste posten. Det var DA jeg oppdaget et brev som IKKE var signert med inkasso. Folkens! Jeg har fått mitt første bevis EVER! Og ikke nok med det. Det er HOTEL CÆSAR som har laget det til meg!

HOTEL CÆSAR! Jeg var jo helt SYKT fan i 2003, PLUSS!!! :

Folkens! Vi snakker kjendis på HØYT nivå. Ihvertfall nå som navnet mitt står i rulleteksten på Tomme Tønner. Jeg vet ikke hvorfor jeg IKKE står oppført på coveret, men jeg antar at det var ment som en overraskelse for publikum at jeg bidro med en SVÆRT viktig rolle.

Ok, da.. Nå ser jeg at filmen er lagt ut på youtube alt. Jeg MÅ vise frem… Jeg MÅ! Ok, sjekk 3:55 for eksponering av en EKSTREMT mandig rygg!

Og såklart 1:58 for et EKSTREMT mandig ansikt. Litt baki der. NICE! Groupies kan sende meg mail.

Det var en flott dag, med mange inntrykk. Jeg avsluttet igår kvelden med å se Paradise Hotel tre ganger før jeg tok baklengs salto inn i rotteburet.

Ja… Det er her jeg sover om dagen…..

10 kommentarer

Siste innlegg