Shuffle-dance vs. Crip-walk

Siden det er så populært å sette ting opp mot hverandre her på hele Norges blogg.no, så skal jeg selvfølgelig ikke snike meg unna, jeg heller. Faktum er at jeg har en skikkelig bra en på lager også! Nei, vi snakker ikke om OnePiece/Heltdress, Cola/Pepsi eller Britney/Gaga.

Vi snakker SÅKLART om de to MEGET utbredte dansefenomenene shuffle-dance og crip-walk! Nå tenker sikkert dere: Daaaaaamn, hvorfor tenkte jeg ikke på det før?, men hey! Alle kan ikke være like gjennomtenkte som MEG vett! Så ta det med ro, det går bra!

Folkens, vi setter igang!

Shuffle-dance. Brukes hovedsakelig innenfor hardstyle, thunderdome eller en fuktig helg på Kiel-fergen.

Crip-walk. Utover det faktum at dansen hovedsakelig benyttes av oppmerksomhetssyk youtube-ungdom, så er c-walken en seiersdans som benyttes etter å ha gjennomført en vellykket drive-by i f.eks Compton.

Selv synes jeg egentlig Cripwalk er kulest ut, men da jeg automatisk shuffle-danser på utesteder åsånn, så må jeg nesten stå for det. Jeg går forresten LETT under min selvoppfunnede kategori; oppmerksomhetssyk youtube-ungdom. Oh yes, i`m a retard…

So! Would you talk the talk, about walking the c-walk, or harddancemania the shuffledance!? And PLEASE answer me in stupid english.

11 kommentarer

Siste innlegg