Kong Flava!

Idag våknet jeg til en rekke sjokkrelaterte hendelser, og det hele startet da jeg stod opp og sjekket igjennom bildene på kamera mitt. NOEN har tatt bilder av MEG, mens jeg SOV!

HALLO!! Jeg freaker ut av dette, og VET at noen av dere gærninger som leser den dritten her, driver å små-stalker meg. Altså… Dette er IKKE måten å vise seg frem på. Det gjør man ved å sette 1000,- over på kontoen min (Hint-hint).

Jeg fikk litt noia av leiligheten min, og stakk ut for å lufte hodet litt. På Majorstua, så fikk jeg også et slags sjokk. Jeg observerte nemlig politiet i en MEGET sjelden aktivitet. De var nemlig UTE, og vet du hva de gjorde?..

…DE GIKK!! MED BENA!

Imponerende! Jeg synes fortsatt ikke at de er verdt en dritt, men det var absolutt hyggelig å se dem klare noe som HELST uten å kjøre rundt i den der schtinky bilen. Klapp på skuldern! Eller… Nei, jeg vil ikke ta på dem. Æsj!

Anygay!

Det tredje sjokket kom flygende igjennom luften da jeg spaserte nedover Karl Johan. Jeg kunne rett og slett bare konstantere at Flava Streetwear fortsatt eksisterer i beste velgående. S-Y-K-T!

Jeg MÅTTE sponse dem lism… Jeg var tross alt fast kunde der på slutten av 90-tallet!

Dessuten fikk jeg en feeet pose som jeg skal drikke øl fra til helgen. Liker stilen. Min egen stil. Liker`n!

Med Flava-pose i hånda, så gjorde jeg helt klart inntrykk på mine forbipasserende. Blant annet, så kom denne sjarmøren bort og bare: Halvor! Halvor! ÅÅååååå, Halvor, du er så utrooolig kul! Kan ikke du ta et bilde av meg, som du kan poste på bloggen din? Jeg leser den hver dag, og synes du er kjempetøff!

Så ble det bilde da. Knallbra saker. Ålreit fyr.

Jeg må jo bare skyte inn at jeg føler meg litt kul når jeg er høyere en MINST fire paradise deltagere. Og MINST èn av venninnene deres.

Også ble jeg litt imponert da jeg ikke trengte å bleke tenna til jentene i photoshop. Altså… DAMN, disse Paradise-jentene er FERDIG photoshoppa!
De er forresten faste lesere av bloggen min alle sammen. Eller… Jeg forventer det ihvertfall nå, for jeg spadde det VIRKELIG inn i hodene deres! Og når jeg kom hjem, så sendte jeg dem en mail hver hvor jeg forklarte hvor kul jeg er, hvor kul bloggen min er, og hvor viktig det er at vi fra nå av kan kalles BESTEVENNER! Jeg tror dem likte meg. Altså.. SÅKLART likte dem meg! Jeg er jo EPISK dødsfet!

Jeg ble ganske satt ut da jeg forsto at Paradise-jentene elsket meg, og ville gjort HVA SOM HELST for å bli med meg hjem for å… For å se på Paradise.
Heldigvis, så møtte jeg en kar på bussen hjem, som hadde en stokk med filmkamera på. Da kunne jeg leve litt på den der reality-tv-skyen, jeg også!

Det gjorde godt, og jeg følte meg SKIKKELIG Paradise.Dessverre, så pratet jeg litt med Sofsen om dette da jeg kom hjem. Etter en liten stund, så MÅTTE hun liksom dytte det inn… Greit nok, jeg lever i en boble. Poenget er at det bare er JEG som får sprekke den! Jeg og Gråen!

Skikkelig dust gjort, Sofs! Gråen er også lei seg, så hun har spist opp hele dyna mi i depresjon. DU SKYLDER MEG EN DYNE!!!!

Selv, så gjorde jeg slik jeg ALLTID gjør når jeg trøster meg selv. Jeg tok litt bilder. Av meg selv.

Sånn, tenker jeg! Der sitter`n!

12 kommentarer
  1. Haha beste bloggen på lenge, koste meg, du ble lagt til på favoritter;)
   Å slapp helt av, sett deg og gråen mange ganger på paradise jeg, dere lurer dere forbi kamera noen ganger..
   Freshe saker;)

  2. Jeg får ikke sove, takk for underholdningen 🙂 gleder du deg til det blir lyst ute nesten hele natta? Ikke lenge til det nå…

  3. Eneste jeg ser når jeg er i Oslo er en gjeng med narkomane som jeg må spa meg igjennom for å komme til hotellet mitt. Ingen Halvor. Skuffet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg