17. MAI 2010

Som nevnt tidligere, så er 17. Mai en av årets største begivenheter for min egen del. Jeg elsker følelsen av å kunne stå opp tidlig for å drikke øl, rave rundt i byen og spise junkfood! Jeg skulle ønske at jeg kunne gjøre det HVER dag, men jeg skjønner jo jeg også, at det ikke fungerer.

Det hadde jo blitt KJEMPE-DYRT!

Anyway!

Da jeg endelig greide å dra meg opp av senga, så var det bare å få på seg fillene og løpe ut på verandaen. Jeg rakk såvidt det var å hilse på folket!

Det var ikke så mange som hilste tilbake. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor, men et alternativ kan være at nesten HELE Oslo kom til meg på frokost.

Ja, det var jo såklart noen som ikke kunne komme. Vi snakker da såklart om Norges-svikerne. Norges-svikerne er enkelt og greit de som bor i Spania, og de som drar på harry-handletur. Jeg vet ikke helt hvorfor disse menneskene HATER landet sitt, men det er garantert den samme type mennesker som oppfant esperanto og LSD. Hippiemøkkafolk, jeg håper dem smeller på en smell!

Siden jeg ikke er en Norges-sviker, så gikk turen etterhvert ut fra palasset og ned til sentrum for å hilse litt på folket! På veien møtte jeg en mini-isbjørn. Jeg ser SERIØST mye mini-isbjørn om dagen. Jeg skjønner ikke hvor dem kommer fra, men det er nok et relativt nytt fenomen.

Her er et bilde av meg, Jensi Mane og trikken, forresten.

I tradisjon tro, så gikk turen til Kontraskjæret. Her møtte jeg flere ålreite personligheter, som for eksempel denne lille rakkern. Han flydde rundt å samlet på russekort og russelappen. Håper SERIØST han ødela russefeiringen for en eller annen russetaper. Jeg kjenner ikke Herman Skullerud Hansen som eier det eksponerte ID-kortet, men ettersom at han fullførte skolen, så er han sikkert sykt taper! Nøøørd! Mye kulere og være dritkul, skole-dropout og… Arbeidsløs…

Og om noen lurer på hva han skulle med russekortene, så var planen til denne lille karen var å selge dem til dumme mennesker for SVÆRT stive priser. Jeg er imponert. Klapp på skuldern, kompis! Jeg kjøpte to…

Her er et bilde av meg, Michael og en same. Han het helt sikkert Nils Gaup eller noe sånt.

Samene er bosatt på Kontraskjæret, men kommer opprinnelig fra Indonesia der dem levde på fisk, gråstein og menneskeblod.

Også var det såklart en hel skare med vårkåte småjenter, som absolutt skulle bort å ta på meg da. Jeg skjønner det godt, og har blitt ganske vant til det. Veldig hyggelig med oppmerksomhet, men det ER litt slitsomt når man skal sove.

Idet jeg skulle svelge øl og champagne samtidig, så oppdaget jeg at en eller annen kuk hadde stjålet kappen min for å sjekke opp damer.

Jeg trenger ihvertfall ikke en kappe for å sjekke damer. Det er kun en stilig fasade, og dermed fokuserte jeg på sjarm. Dama skulle bli min!

Jeg kjenner henne såklart ikke fra før, og aner ikke hva hun heter. Vi kaller henne Megan Fox.

Og som ventet! Her er et bilde av meg og den nye kjæresten min Megan Fox. Elsker deg, Fox!

Så prøvde jeg å formere meg, men det var ingen som ville være med. Dermed kom den tomme champagneflasken inn i bildet.

Montro om det er slik man lager mini-isbjørner?

Nei, huff. Vi må rette fokuset på noe annet, for dette blei litt hett! Her er årets russ fra gjengen min. Han er ikke så smart, og lider av en sykdommen GAL, som gjør at man blir DUM. Han heter Max, og er snill når han sover<3

Det er så SYKT mye å gjøre på 17. Mai! Her er et par snapshots fra champagne-baseball turneringen vi hadde. Det går ut på at Michael kaster en tuborgflaske mot meg.

Mens jeg står med en champagne-flaske, klar for å MÅKE til ALT jeg greier!

Dessverre fikk jeg aldri gjort et forsøk. De andre mente at hunder åsånn skulle gå der etter oss, og dem tåler visst ikke glass eller noe sånt. Jeg skjønte ikke hva dem mente, men vennene mine er VIRKELIG ikke de skarpeste gaflene i skapet, og dermed måtte jeg sette fra meg flaska. På sporet. Forhåpentligvis sporet trikken av, og alle billettkontrollørene i Oslo kunne mystisk forsvunnet.

Ingen av vennene mine ville henge med meg lenger, og jeg måtte dermed krype ned på lista. Her er meg og Linnea. Jeg tror hun hater meg, men til gjengjeld, så glemte hun igjen en HEL flaske med Fun Light hos meg, så jeg føler jeg har overtaket!

Aaaa, digg å skrive blogg og drikke Fun Light ass!

Jeg fant ut at jeg ville klatre litt på gjerdene ved Universitetet. X-games på lavt nivå, også må jeg bare beklage til mellompartiet mitt for den faren jeg utsatte den for. Jeg forsto først ETTER at jeg nesten klina med en 11åring, hvor dumt det er å klatre på spisse gjerder.

Ikke la dere skremme av brølingen og brummingen forresten. Det er sånn vi sier "gratulerer med dagen" på Briskeby! UÆÆÆÆ!

Det hadde vært en lang dag, og mot kvelden fant vi ly på Grünerløkka. Her fikk vi tid til å slappe litt av, samt spise opp flagget som jeg hadde båret på hele dagen.

Og dermed var kvelden over! Mett og trøtt, så kunne en sliten KONGE vende hjem mot Briskeby igjen. Med en snarttur innom Bislett Kebab såklart. Her er et bilde av meg på veien hjem, sammen med et dritkult bilskilt.

Neste år, så skal jeg SERIØST ha med meg skrittteller og et kamera montert til hodet! Jeg har konstant gått rundt i over 12 timer i strekk og jeg har konstant oppsøkt mennesker å prate med. Jeg forstår det ikke, og det plager meg. Til gjengjeld, så fant jeg en film på kamera fra samme dag. Åja, det er som dere tror… Det er pokkern meg ENDA en mini-isbjørn!

Helt utrolig. Jeg skjønner ikke hvor alle disse mini-isbjørnene kommer fra, men jeg er sikker på at de har en visjon. Kanskje de skal sette barn på ulvene? Kanskje dem skal aksjonere i Alta? Eller skal dem voldta all verdens merkelig frosk?

(Fet frosk eller?)

Nei, jeg vet faktisk ikke… Men EN ting vet jeg! Jeg anbefaler INGEN å lage norskeflagget rundt alle bildene sine. Det er det kjedeligste jeg har gjort i mitt LIV bortsett fra den gangen jeg gikk på skole eller noe sånt. Lol, det er sant. Glad jeg sluttet…

Gratulerer med dagen Norge! Elsker deg! <3

17 kommentarer

Siste innlegg