MAGNUM

Igår sto det plutselig masse ting i gangen igjen.

Hva kan det være? Noe gammalt søppel, eller kanskje litt skrot?

Jeg tok såklart med meg disse tingene inn i leiligheten min for å studere det litt nærmere.

Det var ingen tvil om at det var et klesskap jeg hadde fått fatt i. Hvorfor vil egentlig noen kaste et SÅ fint klesskap? Vi lever helt klart i en bruk-og-kast verden, men denne gangen passet det meg veldig bra! Jeg TRENGER jo faktisk nytt klesskap!

Registrer keyboardet. Når jeg var 10 år gammal, så kalte jeg meg for DJ-H og komponerte relativt ræva techno.

I hvertfall da, så ringte jeg snekkern min for å få hjelp til å montere skapet. I mellomtiden kunne jeg shoppe litt nye klær og andre livsviktige ingredienser!

Selv dette bildet er god nok grunn til å kjøpe nye klær. Som dere helt sikkert vet fra før, så sitter jo ikke Gucci Mane i fengsel lenger! Herregud, så oppdatert JEG er liksom! Dessuten, så får t-skjorta armene mine til å se tynne ut. Egentlig er jeg SYKT muskeløs!

Anbefaler forresten alle å sjekke ut DETTE forumet, som kom opp da jeg skulle forsikre meg om at muskeløs ikke betyr at man er muskel-løs. Lol? Ja, lol. Nittedal er et prinsipielt trist sted.

Anyway! Jeg har bestemt meg for å KUN kjøpe klær med farger på i sommer. Da kan jeg virke som en fargerik og hyggelig fyr, selvom jeg i virkeligheten er sur, uinteressert og egentlig ganske kjip.

Fasade. Jeg er sabla god på fasade.

Capsen min har forresten lomme som rommer AKKURAT 20.000 kroner. Jeg skal bruke lommen til å tigge 20.000 kroner HVER dag! Da MÅ jeg jo bli rik. YES!

Hva som er rart med bildet? Det er ingenting rart med bildet.

Siden jeg hadde så kule klær på, så måtte jeg finne på en ny måte å peke på. Folkens! La meg introdusere:

MAGNUM!

MAGNUM ble godt brukt iløpet av gårsdagens tak-party.

Registrer at det er TRE forskjellige varianter på dette bildet. TRE varianter, folkens!

Her poserer jeg MAGNUM i trappa.

Jeg fikk nervesammenbrudd av høydeperspektivet på siste bilde. Heldigvis meldte Fredrik seg frivillig til å stanse inntrykkene i noen minutter. Takk Fredrik!

Fredrik kan putte et HELT kumlokk inn i kjeften forresten!

God, gammel gunner-posering på t-banen (aka partybanen aka partytrikken). Fredrik prøver å voldta meg og spise kadaveret. Michael og Ida viser seg frem på banens velplasserte party-pole. Michael var ikke spesielt flink.

Deretter tok vi bilde med en securitasbil. Jeg kjenner ikke jentene, men de hadde såklart lyst til å være med meg hjem for å se på bille-samlingen min.

Det er securitas som tar bildet for oss forresten. Nei, jeg har ikke ord.

Saturday night FEVER! Her har dere HELE klikken min. Usensurert!

På dette tidspunktet husket jeg ikke hvordan man poserte en MAGNUM, og jeg har tydeligvis fått et midlertidig slag, sånn ut ifra ansiktet å bedømme.

Legger dere merke til at jeg overdriver bruken av lense-flare? Jeg håper det, for jeg smører tykt på her!

Etter en lang kveld ute på byen, så prutet vi oss inn på… Trompeten faktisk. Av alle steder… Jeg orket ikke å være der så veldig lenge, men før jeg dro, så fikk jeg både sang og applaus fra alle de andre gjestene da jeg sa til DJ`en at jeg hadde bursdag. Det var jo ganske hyggelig, og dermed bar det hjem. Her sammen med naboen min som heter DJ Donald.

DJ Donald er veldig glad i damer og bar-fights. Han stiller opp på festen din for en kasse med pils, og skulle egentlig stå for underholdningen på julebordet vårt i 2009. Han var dessverre opptatt denne episke julekvelden, men vi har det til gode.

Dermed hadde jeg og Gråen et hyggelig nachspiel før senga inviterte meg til å overnatte. Jeg er glad i senga mi, og snart kan vi speile oss i nytt og ganske frekt klesskap også. Dette blir et godt år, folkens!

20 kommentarer
  1. OMG! En kommentar fra selveste Kong Halvor! Jeg tror jeg dør!
   Dj Donald, ja.. Hadde ikke takket nei til å rulle i høyet med han, nei 😉
   PS: Du er pen, sterk og kul.
   Kan jeg få en klem?

  2. Ja, ble nesten litt bekymret der jeg satt! Tar kongen seg virkelig tid til å kommentere på gjennomførte jenteblogger? Skaff deg et liv, ‘a!
   Kult! Du kan få en femmer som takk. Synes ikke du er verdt mer enn det 😉

  3. Tenkte meg at det måtte være noe sånt. Har aldri hatt virus, laster ikke ned en dritt. Eneste som kunne vært interessant å laste ned er porno, men det er jo så mange fine sider som streamer på nettet!
   Det er da noen gutter som leser bloggen min, men de er enten homofile, eller så har jeg ligget med dem. Men DU kom helt av deg selv! Livet er FOR enkelt!
   Ja, fy faen.. Da beholder jeg den femmer’n.

  4. Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul.
   Anyways, innlegget er like random som alle andre innleggene dine. Okeei, du er genial. Jeg har også en bille-samling, btw. Soulmates, sa du? OKEIDA (L)

  5. Kjære Halvor, jeg er glad sterke deg fant ut at muskeløs ikke betyr muskel-løs. Og jammen så pen og kul du er med dine flotte farger, sånn det skal være nå som sommere’en er her. Du som er så oppdatert fikk det med deg, liker det! ( legg merke til at jeg faktisk leste innlegget ditt, flink ja) HEHE!
   Man må reflektere av og til, når man har en god kveld som jeg var heldig og ha. Ingen nerver denne gangen, kanskje litt. Men det er din feil, du pekte det ut. Fy deg, nå ble jeg litt obs på ting. Tror jeg henger meg på med deg. Skal slutte og reflektere over kveldens beginvenheter fra nå av. Nerver trenger man ikke.
   PS; kan jeg forresten få nr til naboen din, what a man!

  6. Vel, nå skal det være sagt at de fleste onepiece er døds harry og stygg. Men så fikk jeg min gratis hehe, og den var ikke “onepiece” sånn sett, så da går det fint. Min nye “studerings” klær, jeg sitter jo bare på pcn og pugger til eksamen, så da er alt av behagelige plagg lov. Yay!
   Du kan jo bare ønske deg en av julenissen! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg