PARTY LIKE A ROCKSTAR

En gratulasjon til morfaren min.

Jeg deltok nylig på feiringen av min morfars 70-årsdag. Jeg forventet pølsegryte, boller og brus. Da jeg ankom huset til morfaren min, så ble jeg møtt av to søte tjenestepiker og en kokk. (Jeg glemte å ta bilde av de søte tjenestepikene.)

Menyen var IKKE pølsegryte, boller og brus.

Jeg vet fortsatt ikke hva noen av disse matrettene er. Jeg spiste heller ikke så mye, da jeg er redd for fargerik mat som ikke er bestilt fra gatekjøkken. Jeg kompenserte den uspiste middagen, med fargerik drikke.

Jeg fant desserten mer interessant enn middagen. Bombe! Jeg er jo 8 år i hodet.
//cdn.blogg.no/content/uploads/sites/278/2018/11/23195006/469451-8-1276472011764.jpg

Jeg er flink til å forsyne meg godt av dessert.

Også har jeg etterhvert skjønt at jeg blir kreativ av alkohol.

Jeg tror ihvertfall at jeg er kreativ. Jeg tok for eksempel flere hundre slike bilder på festen. Dette var det eneste jeg ikke slettet.

Slik ser hovedsakelig en 70-års bursdagfest ut.


Eneste man mangler for den komplette stemningen, er lyden. Lydnivået på en slik samling av godt voksne mennesker, kan nemlig minne om brasiliansk death-metall.

Samma for meg… Jeg liker brasiliansk death-metall. Og mens vi er inne på musikk, så kan jeg nevne det, at morfaren min er en dedikert bruker av instrumenter. Piano og trumpet er gjengangerne.

La meg også legge til at han nesten kappet av høyrearmen på en vinkelsag for TO måneder siden.

Og jeg syter fortsatt over bcg`en…

70 år, og sprekere en jeg noen gang kommer til å være. Kjekk er han også!

Gratuler morfaren min med dagen, folkens! Og siden jeg liker å gi restriksjoner til kommentarfeltet, så hadde det vært fint om alle som gidder kan skrive: Kjære morfaren til Halvor. Noen hyggelige ord rundt 70-årsdagen, og et kompliment eller to. Da blir han sikkert glad. Han skal nemlig lese blogg for første gang imorgen.

19 kommentarer

Siste innlegg