X-FACTORISM

Jeg har brukt kvelden fornuftig, og ble med Christian til Nydalen for å være publikum på X-factor. Dumme mennesker, som driter seg ut på tv… Det er NESTEN kulere en spooning liksom.

Jeg har ikke prøvd LSD før, men jeg kan alikevel garantere at rulletrappen på Nydalen virker på samme måte.

Men så ble det hele plutselig en bad-trip, da jeg så at det var VEKTERE inne på tv2. Jeg takler ikke vektere, og nå som de streiker, så hadde jeg håpet å ikke se noe til dem. Det er plagsomt. FORSVINN!

Det ble ikke så mye bedre da showet startet. Deltagerne var liksom ikke noe mosomme. For eksempel, så var det en dame som satt i rullestol og sang. Man kan ikke le av en som sitter i rullestol.

Ikke gjorde hun rullestoltriks heller. Jeg synes SERIØST at staten burde lage en egen rullestoltriks-skole. Det er vinn-vinn for alle parter. Det er INGEN som hater på rullestoltriks! ALLE elsker rullestoltriks. OK!?

Deretter kom denne karen på scena. Nå er det heldigvis ikke lyd på bildet, men han var jo et nervevrak! Han mumlet noe greier, som visstnok var en sang. Jeg trodde han prøvde å snakke på bie-språket.

Og jeg og Christian bare…

Christian syntes han var morsom, mens jeg prøvde skyte av meg hodet med en sprettert.

Jeg skjønte virkelig ikke hvor alle retardene var blitt av. Jeg hadde liksom forventet meg noe mer sånn her:

Heldigvis, så ble humøret bedre da jeg plutselig møtte min kommende kjæreste! Hun sang en eller annen sang, og var dritsøt. Også banna hun på tv, uten vilje. Ntåååå<3<3

Kjære Dritsøt. Jeg antar såklart at du leser hjemmesiden min (som jeg oppdaterer dritofte). Og når du ser dette, så håper jeg at du ringer meg. Vi kan kline, spoone, gifte oss… Ja, du bestemmer. Jeg er sinnsykt tøffel, liksom.

Utover dette, så var det egentlig ganske kjedelig. Sånn ser taket ut. Spennende…

Også skulle alle være så sinnsykt positive hele tiden!

Jeg hater når alle skal være så forbanna positive hele tiden, og oppfordrer Boot-boys til å stille opp i neste sesong av X-factor.

Vi følte at det var på tidè å stikke. Jeg passet såklart på å gjorde mest mulig nummer av meg selv, på vei ut.

Jailbait! Haha, lol. Neida.

Joda.

Også møtte jeg bie-mannen utenfor, da. Jeg fortalte at ihvertfall JEG syntes han var flink til å synge, men jeg tror ikke han skjønte hva jeg snakket om. Dette styrket min mistanke om at han faktisk snakket bie-språk inne på scenen.

BÆMBÆMBÆM!

Åjaah! Da vi ankom Majorstua, så fant jeg en ny fugl til død-fugl-samlingen min! Nå har jeg SEKS stykker! Wohooo!

Jeg ble omgjort til en glad-gutt, og flakset hjem. Det var til min store skuffelse og se at noen har parkert en VEKTERBIL utenfor leiligheten min.

Kan noen vennligst flytte den? Jeg hater vektere liksom, og får IKKE sove om den bilen skal stå utenor leiligheten min. Takk.

16 kommentarer

Siste innlegg