LOWRIDER

Da jeg kom inn døra igår, så hadde Rambo okkupert rommet mitt, og tatt alle klærne mine som gissel. Han har trua med det lenge, men jeg hadde virkelig ikke forutsett at han faktisk skulle komme til å gjennomføre det.

"Jeg har undertøyet ditt, senga di, rommet ditt, og livet ditt inni et syltetøyglass", sa han, mens han røyka sigar og spyttet på gulvet.

Det var i hvertfall hva JEG mener at skjedde.

Anyway.

Jeg freaka ut. Såklart! Løp ut døra, og kjøpte den billigste og verste øllen ever. Så hoppa jeg på trikken og trikka rundt mens jeg konsumerte den. Og grinerunka. Litt.

Det er nemlig sånne ting jeg gjør når jeg freaker ut. Kjøper dritt-øl, og grinerunker på trikken. Noen ganger, så putter jeg til-og med gunnern i underbuksa.

I dette tilfelle gjorde jeg begge deler.

Men i hvertfall da!

Ett stykke ut på kvelden, så kjørte plutselig ikke trikken lenger. Hore-trikk! Heldigvis møtte jeg noen folk som sa at jeg kunne kjøre rundt med dem i stedet. Jeg kjente såklart ikke disse menneskene, men jeg tror kanskje at de var vennene mine. Logisk? Nei.

SE på meg da! Henger ut av vinduet som ei bikkje! Jeg ropte ting til folk også. Også tok jeg en gæmlis på ræva.

Hva blir det neste, liksom? Skal jeg begynne å henge på gatebil åsånn, haha!

L-O-L, så sykt NOT. Ser det ut som jeg er fra Nittedal, liksom?

Så dro vi til en eller annen leilighet for å sove. Vi kunne ikke ta heisen opp samtidig, for da ville det visst begynne å brenne. Haha! Retard-heis…

Seks timer senere:

Shit ass.. Jeg våknet nettop i en eller annen leilighet. På gulvet.

Jeg merka at jeg var sykt gira på å komme meg hjem. Flaks, så slapp jeg å vente i heis-kø for å komme meg ned igjen.

Men sånn helt ærlig. Hva er egentlig greia med at man ALLTID må ta bilder av seg selv når man kjører heis? Jeg har sånn… Dødsmange bilder av meg selv i heis.

Jeg gikk hjem. Fra GAMLEBYEN! Flaks, så hadde jeg med meg kamera!

Og når jeg kom hjem, så hadde Rambo sluttet og okkupere. Han hadde faktisk pæsa ut i gangen!

Drikki litt mye igår, eller? Haha!

Først, så moona jeg Rambo i ansiktet. Så t-bag`a jeg han i kjeften. Så skulle jeg finne en tusj for å tegne en pikk på kinnet hans, men droppet det og vekka han i stedet. Jeg gjorde det ved å trykke på den flate, lille knappen han har midt i trynet. MJAU!

Lille Rambo. Du er særrriøst den rareste EVER<3

Jaja… Siste døgnet har jo generelt vært ganske depresivt og unødvendig teit. Det er godt å være hjemme igjen, plage katta, og fikse litt på designet mitt. Sånn i ro og fred. Selv om jeg sitter og hører på Sepultura.

Fint design, eller?

22 kommentarer

Siste innlegg