FANZY FOOD

Jeg har aldri vært en konge på matfronten. Jeg spiser ujevnt og usunt. Dårlig med rytme, og dårlig med vitaminer. Jeg er en slave for junkfood`en, og selv på McDonalds, så bestiller jeg plain burger. Mat man får servert i finere selskaper, er helt tabu. Det er sjeldent jeg får det servert, og når det først skjer, så spiser jeg det nesten ingen ting. Jeg napper ut kjøttet, og leker rundt med resten. Hvis jeg er heldig, så får jeg byttet tallerkenen min med noen som orker to posjoner. Noen mennesker DIGGER slik mat. Delikatesser, kaller dem det.

Så var jeg i konfirmasjonselskap, da. Og alt var nok så fint. Her tar jeg første titt på bordkortet. Du ser det ikke på bildet, men jeg klør meg i hodet.

Så ble vi servert. Dette var i utgangspunktet en tomat. Deretter har kokken lagt tomaten på en alt for stor tallerken, og pyntet den med noen blader. Dermed ble det plutselig delikatesse.

Jeg har aldri forstått greia med å servere mat på denne måten. Det ser dritrart ut og smaker litt sånn som jeg tror insekter smaker. Man blir ikke mett heller.

Hva er det her liksom? Leverpostei med mini-sitroner på?

Heldigvis, så var det fire polakker der. De serverte champagne, og det var de sykt flinke til. Det var bare å plystre, så fikk jeg påfyll. Skal seriøst gå til anskaffelse av mine egne polakker.

Og etter hundre glass med champis, så dro kjeften min på joggetur. Mestparten av kvelden diskuterte jeg med en stolpe. Deretter forklarte jeg en frøken, at i mitt eget bryllup, så skal jeg servere taco fra et koldtbord. Svaret var da, at jeg ikke er voksen for å gifte meg.

Eeeh, ikke voksen for å gifte meg?

Jeg er så SYKT voksen for å gifte meg! Jeg er så voksen at jeg kunne tenke meg et bryllup til helgen, faktisk. Noen som er keen? Vi snakker taco-koldtbord.

26 kommentarer

Siste innlegg