FACEBOOK.

For litt siden, så ramlet denne mailen inn i innboksen min.

” Du publiserte et innlegg som brøt med våre betingelser, og dette innlegget har nå blitt fjernet. Blant annet er hatsk, truende eller uanstendig innhold ikke tillatt, og heller ikke innhold som angriper et individ eller en gruppe. Fortsatt misbruk av funksjoner på Facebook kan føre til at brukerkontoen din blir sperret. Hvis det er noe du lurer på, kan du kontakte oss på [email protected] fra innloggings-e-postadressen di. ”

Jeg kan ikke huske å ha vært spesielt hatsk eller truende mot noen som helst, og sendte en mail tilbake med spørsmål om hva innlegget inneholdt. Da skjedde plutselig dette.

Deretter fikk jeg svar på mailen min.

” Facebook krever at alle medlemmer oppgir det ekte for- og etternavnet sitt. Kontoen må overholde alle følgende ekthetsstandarder:

? Falske navn er ikke tillatt.
? Initialer må ikke brukes i stedet for fullt navn.
? Kallenavn kan brukes, men bare hvis kallenavnet er en variasjon av det faktiske for- eller etternavnet, for eksempel “Bob” i stedet for “Robert”.
? Profesjonelle og religiøse titler er ikke tillatt som en del av navnet.
? Spesialtegn er ikke tillatt i navn.
? Det er ikke tillatt å utgi seg for å være en annen eller noe annet.

Vi setter pris på din forståelse,

Marianne
User Operations
Facebook

Dette SYKE mennesket mener altså at jeg skal kalle meg for BOB!?

Men hva om jeg faktisk heter Kong Halvor, da? Og hvor ble det uanstendige innlegget mitt av? Facebook hater meg. Jeg vet at de gjør det, og det er ikke første gangen dem prøver seg. Tidligere i år, så fikk jeg mail om at jeg var under facebook-spaning på grunn av konstante oppdateringer om rave.

Herregud! Kan ikke jeg bare digge rave så mye jeg vil, uten at facebook skal bry seg?

Jeg har brukt dagen min på å sende facebook mail. Har sendt dem seks stykker nå. Jeg håper de skjønner hvor mye dem har driti seg ut, nå som dem kødder med facebook-KONGEN! Det er ikke det at jeg skal henge meg sånn opp i en internettside, men facebook ER virkelig livet mitt. Jeg er pålogget minst TRETTI timer i døgnet, og får abstinenser om jeg ikke får logget på. Om jeg dør av hjertestans i kveld, så er det facebook sin skyld.

Dem er sjalu. Sjalu, fordi jeg har den kuleste facebooken i Norge.

Hadde…

Her er et bilde av fire jenter som tisser, forresten.

Så sitter jeg her, og venter på at facebook skal levere tilbake livet mitt. I mellomtiden, så mimrer jeg over gamledager.

Det er som man sier. Man vet ikke hvem man har på facebook, før man ikke har dem lenger.

Shit, jeg savner facebook`en min…

 

18 kommentarer

Siste innlegg