FRIDAY

Det er freda’, så hva skjer’a? …

Jo, det skal jeg fortelle! Etter en lang uke med mye skole, så avsluttet jeg dagen med fire timer på jobb. Jobb? Ja, jobb. Etter skolen de andre dagene denne uken, så fant jeg fred- og ro i bånn av flaska (Flaskene), men i dag, så orket jeg ikke mer. Derfor skaffet jeg meg en jobb, og dro dit. Jeg skal tilbake i morgen også. Dermed har jeg laget meg selv hundre unnskyldninger (to) til å holde meg hjemme i kveld.

Men jeg skal da ikke kjede meg for det?

Nei, det skal jeg absolutt ikke. Da jeg sluttet på jobben, så kjøpte jeg meg en sixpack,  dro hjem, og gjorde meg klar for en fredagskveld på flaska.

Med julebrus.

Å, ja da! Hamar og Lillehammer julebrusen er tilbake i butikkene, folkens! En liten solstråle i en ellers kald- mørk- og depressiv vintertilværelse. Jeg fant frem en lighter, og spratt opp kveldens første.

Aaah! Ingenting slår kveldens første julebrus.

Her bøtter jeg resten av oppvarmings-julebrusen, samtidig som jeg gjør klar nummer to.

Etter å ha drukket over tre julebrus, så fikk jeg litt munchies. Heldigvis, så hadde jeg en vinmonopol-kjærlighet. Dere vet. Fra mine glansdager som vindrikker!

Jeg prøvde å ta en julebrus med Rambo, men han er jo avholds om dagen.

Jeg merket at kroppen min nærmet seg kvota for julebrus. I et desperat forsøk, så startet jeg gjennomgangen av telefonlista mi, på jakt etter kvinnelig nachspiel.

Shit, dette lover IKKE bra for morgendagen! Og jeg som skal tidlig på jobb, og greier…

Sånn her ser mobilen min ut, forresten. Det er beta-versonen til iPhone 5. Kjøpte den av en pakistaner på CC Vest.

Nå er det liksom kult med litt sånn gammelt design igjen. Og taster. Og dårlig kamera. Og polyfoniske ringetoner. Vintage. Retro. Jeg er faktisk tidlig ute!

Jeg fikk, som vanlig, ikke noe svar. Dermed satt jeg meg tilbake i stolen, fyrte opp noe fyllemat, og bøtta ned kveldens siste julebrus…

… Med en gunner mot hodet. Det har blitt en vane når jeg er ute på julebrusen.

Etter det, så ble alt svart. Det er ikke jeg som skriver lenger. Tror jeg. Jeg har blackout nå. Tror jeg.

På julebrus.

32 kommentarer

Siste innlegg