PARADISE BRISKEBY – EPISODE 5

I går inviterte Paradise-deltagerne til Valentourettes-vors, og i løpet av kvelden ble det fort trangt om plassen. Vi advarer seerne om sterke bilder i dagens episode av Paradise Briskeby.

For anledningen fikk vi også plassert inn redaksjonens nyansatte fotograf, Stine Myhrvold, som dokumenterte hele kvelden. Her ser vi det svært lystige festlaget ute på dansegulvet, mens ballonger- og konfetti flyr rundt i lufta, og setter farge på stemningen.

Etter å ha voldtatt partytrikken ned til sentrum, så kom gjengen seg inn på Rockefeller. Godt gjort, egentlig. Jeg hadde aldri giddi å slippe oss inn, i hvert fall.

Her har vi Jøde-Michael, og Sulayman aka Samuraimon.

Gjett hvilken kjent kjendisblogger som viser frem rumpa på dette bildet! Denne er enkel, folkens 😉

Halvor befant seg midt i klynga foran scenen. Et perfekt sted å oppholde seg på konsert, om man ønsker å klå jenter på puppene, uten å få tyn for det. Ulempe: Du bader konstant i øl, og det er ikke din egen øl.

Etter konserten dro Halvor og Samuraimon på tokt, hvor de endte med å drikke opp lageret til både Tilt og Luna. Her sjikanerer kongen et offer med barten.

Så sovnet de i snøen utenfor rett-inn-bar, men overlevde ubevisst ved hjelp av hverandres kroppsvarme. I dag måtte det slukkes en mindre brann inne på hotellet, før de sammen kunne vaske bort sprit- og rødvinsflekkene fra gulvet, veggene, seg selv og Rambo.

Det var en perfekt dag…

10 kommentarer

Siste innlegg