PARADISE BRISKEBY – EPISODE 6

I dagens episode ser vi Linnéa i dyp anstrengelse, mens hun spiller (verdens mest awesome spill ever made) Angry Birds på telefonen. Halvor har vondt i hodet. Det har vært intimt inne i huset, og kirken forbanner offentliggjørelsen av det kritikerne anser som sterkt sexuelt innhold.

Tråkket vi over grensene denne gangen? Vi i redaksjonen synes vi – i 2010 – må takle denne formen for reality på tv, og lover mer enda mer action i fremtiden.

15 kommentarer
  1. Hei hei…mener Kjære Halvor
   Interessant blogg du har, og meget kul/spesiell humor, det må vi alle ha fått fra Rønningen barnehage=)
   Det er i den sammenheng jeg skriver her, min mor Mette, tipset meg om denne siden da hun kom innom den helt random, Hun fortalte at denne måtte jeg sjekke, for jeg gikk i barnehage med deg, Rønningen barnehage, visstnok var vi ganske så ålreite lekekamerater mimret vi oss frem til ved middagsbordet i går… Dog jeg og min far kom på en annen hendelse som (jeg bare må beklage) ikke var fullt så ålreit, hvor vi hadde lekt med tog(?) mener jeg å huske og du tok toget mitt, jeg ble veldig sint, og som alle andre ganger jeg ble sint, måtte jeg ha noe å bite i, denne gangen ble det beklageligvis armen din, og jeg beit deg hardt og lenge til du silblødde fra armen. Jeg fikk veeeldig kjeft av hun ene tanta (Elisabeth?) husker jeg, og jeg måtte pent beklage meg til deg, det tok litt tid før tilliten var på topp igjen, men tenk, kanskje har du arr fra tanngarden min på armen din, jeg tror(mener å huske det var din høyre arm. Igjen beklager.. og håper ikke det ble noen varige mén =)
   Hilsen Tine

  2. Tine: Hehe, husker ikke akkurat den episoden, men om du forårsaket et arr, så gjør det ingen ting. Arr er kul! Fortsatte du ikke på Hagaløkka eller Borgen? Husker Rønningen relativt godt, men ansiktene er jo litt mer difuse. Husker at det var kult å blande vann i melken, kult å vaske opp etter lunsj også pleide jeg å gjemme meg inni hjulet på det store leketoget når alle skulle rydde inn lekene, så slapp jeg å hjelpe til. Sånn sett, så har du kanskje ryddet inn mine leker, og med det blir jeg jo dobbelt så drittsekk. Det bittet var vel fortjent, det.

   Hilse moren din! Halvor:)

  3. hehehe… vel fortjent ja, neida, bitingen har jeg heldigvis lagt av meg de senere år, jeg tror kanskje jeg gikk på heggedalsskogen etter Rønningen, om det ikke var Borgen da;) Skal helt sikkert hilse tilbake fra mor… Godt var det at du slapp stivkrampesprøyte og sting… Uansett du får blogge videre så vi andre kan følge med på morsomme påfunn og artig skriving =) Godt Nyttår

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg