NORGES NYE KONGE!

Som de fleste har fått med seg nå, så har Voe sluttet med bloggen sin, noe som selvfølgelig har stått som førstesidestoff siden helgen. En kompis av Fattern slutta med heroin etter 20 år, men det er ikke så farlig. Voe er altså en 15 år gammel jente, som slo gjennom i den store bloggverden omtrent da jeg selv begynte. I løpet av den tiden har hun oppnådd store ting, som å være statist i musikkvideoen til en 11 år gammel- norsk Justin Bieber, og ved en anledning spratt hun rundt på scena til sin egen låt “Don’t Talk To Me“, som angivelig handler om at gutta ikke skal prate til henne. Voe er redd for guttelus.

Hvis man ser bort i fra PR-konspirasjonene rundt denne sjokkerende bloggavslutningen, så har jeg en idè om hva dette store tapet kan skyldes. Jeg er nesten sikker på at Voe, etter å ha sett “Trekant” på NRK, ønsker å forberede seg fysisk til å bli 16.

Jepp! Vår lille venn er nemlig i sitt sekstende år, og da er det ikke greit å være den eneste som er sexuelt uerfaren på et lite sted som Hønefoss – Et sted hvor venninnene hennes høyst sannsynlig er med barn allerede. Vel, Voe! Om det er noe du trenger hjelp til, så er det bare å ringe meg. Ikke at jeg kan hjelpe deg med å opprettholde standaren på Hønefoss, men katten min hjelper deg mer enn gjerne.

Ellers ønsker jeg deg alt vel i fremtiden, mens jeg krysser fingrene for at foreldrene finner seg en ny jobb. Hørt det kan være vanskelig etter to år som blogg-manager.

PS: Om du (Og Rambo, muligens?) skulle få en liten gutt, sånn helt plutselig. Kall han Halvor, da 😉

Men det har seg slik at innlegget mitt ikke handler om Voe. Det var bare en forklaring til mine lesere, som trolig aldri har hørt om henne før. Innlegget mitt handler selvsagt om Kong Halvor, og grunnen til at jeg i det hele tatt nevnte et hjemmeside-tabu navn som Voe, er fordi jeg har en erklæring å komme med! Litt over klokken 08:01 i dag tidlig, så kom nemlig beskjeden om at Halvor Harsem – Kongen av Briskeby – skal overta bloggtronen etter Voe. (Åherregud, åherregud, åherreguuud, Goosebumps lissom!) Begrunnelsen til denne hyggelige overraskelsen er av en rekke årsaker:

Han er kronet konge, og liker å ta saken i egne hender.

Han har draget på damene, og er glad i en god fest!

Han er glad i dyr. VELDIG glad i dyr.

Han kjenner seg selv, både ut- og inn og foran- og bak. Han er ikke uvant med overnattingsgjester.

Halvor er ikke bare pen og kul, men også svært sterk.

Dessuten er han er real kar, som bryr seg sterkt om samfunnet. Selv om kanskje det ikke alltid virker sånn.

Vi applauderer Halvor for sin nye og svært viktige rolle i samfunnet som bloggkonge. Deretter kneler vi, og tilbyr oss å gjøre tjenester. Det er obligatorisk å tilby Halvor en fernet-shot om man møter han på byen. Gratulasjoner og frierier kan sendes på mail. For kontakt ut over dette, ring manageren hans. Han heter Superkidzen.

Ha en strålende mandag, folkens! Dette hadde aldri skjedd uten dere.

LIBERTINES – TELL THE KING

PS: Dere vil ikke vite hvordan originalbildene så ut… Eller ville dere?

80 kommentarer

Siste innlegg