Et liv uten hjerne.

Det går litt treigt om dagen, og jeg skulle ønske at unnskyldningen for dette kunne være at jeg har så mye å drive med.

Slik er det ikke.

For det meste, så bruker jeg tiden slik.

Linnéa var på besøk her om dagen, da.

Hun kom egentlig for å besøke Rambo, men jeg fikk lov til å snakke med henne litt, mens Rambo var på do. Dagen etter, så brukte jeg nesten hele dagen til å sende henne sjikanerende sms’er, mens jeg tok på meg selv.

Jeg sendte faktisk 40 sms’er. Jeg fikk ikke svar på noen av dem, men til slutt måtte jeg stoppe på grunn av helsa. Jeg fikk store blemmer på hånda, brystet og i underlivet. Anbefales ikke!

Med mindre man er veldig glad i blemmer, da. Det kan jo se litt kult ut. I hvert fall om man digger lepra, og ikke har mulighet til å skaffe det selv.

Uansett! Alt dette snakket om lepra gjorde meg sulten, så jeg stakk på nærmeste McDonalds for å spise litt. Har dere tenkt over denne litt spesielle sko-trenden som er ute og GÅR om dagen?

Altså… Jeg er egentlig i en formening om at man skal kunne gå i hva man vil, men jeg er litt uenig med meg selv når det kommer til det å ta tøflene med ut. Tøflene burde holde seg inne, akkurat som pysjen! Ingen har med pysj ut heller.

(…)
http://thaw.blogg.se/images/2010/foto0088_105648595.jpg
(Bildet er stjålet fra nett, uten interesse av oppgi hvor)

Æsj, jeg skjønner ikke hvorfor ikke alle bare kan være slik som meg. Er ikke jeg kul nok? Har jeg ikke mange nok venner på facebook? Er ikke tissen min stor nok for en elefant?

Filosoferingen min ble brått avbrutt av høylytt bjelleklang.

Hva? Isbilen? Men… Er det ikke januar, da? Det er jo ingen spiser is i januar? For en idiot.

Jeg kom frem til en konklusjon om at mannen i isbilen egentlig hadde streiket i lengre tid, hvor han da til slutt ble sparket. Så klart. Det er jo ingen som gidder å ansette folk som streiker. Også begynte han etterhvert å motta trygd, for å brødfø seg selv og de 5 marsvinene han har avlet opp siden midten av 90-tallet. Ja, også gikk det litt langt, da. Han hadde jo stjålet is fra isbilen for mange 1000 kroner, og dette gir jo – i større mengder – ganske løs mage! Han sprutet faktisk ned hele bygningen med bæsj, og alle i gata han bodde i flyttet fordi det luktet vondt. Skjønner jeg godt. Det er en grunn til at man ikke prøvespiser bæsj, liksom. Jo, også er jo kjerringtrikset mot løs mage å spise mest mulig mel, da! Dessverre hadde han ikke nok penger igjen til mel, for de hadde han jo brukt på brødfrø. Eller noe sånt. Gode råd var dyre, og i ren desperasjon, så kjøpte han seg sin egen isbil. Hvor fikk han penger fra, sier du? Jo han solgte diareen sin til et firma som kjøper og selger diaré. På dette tidspunktet hadde vi rukket å komme godt inn i januar, men hva skal man gjøre liksom? Altså, det er en gyllen regel når det kommer til penger og is. Om du er blakk, men er i besittelse av is for mange 1000 kroner og en isbil, så selger du isen. Selv om det er i januar. Du kan kalle det en ulogisk irettesettelse av logikken. Ganske logisk egentlig.

Jeg ramlet ut, jeg. Hva snakket vi om? Frosk?

Verden er gal, og jeg nekter å ta del i den. Is midt i januar, fy flate! Dessverre har gunnern min vært utlånt i en lengre periode nå. Han jeg lånte den til hadde visst blitt inspirert av meg til å skyte seg selv i hodet, også har jeg ikke hørt fra han siden.

Jeg hater når folk ikke gir tilbake ting. Drittsekk!

Jeg var relativt frustrert der jeg humpet oppover Karl Johan på vei hjem til Briskeby, men jeg skal innrømme at jeg dro på smilebåndet da jeg støttet på disse nydelige jentene.

Jeg har alltid hatt en slags fetish til jenter som dekker seg til med pledd og sånt. Det er egentlig argument mot burkapolitiken, det! Jeg blir supertent av muslimer og burka. Målet mitt med livet er å bade i burkaer, sitte på gulvet mens jeg spiser og kun bruke bestikk på søndager. Yeah!

Men jeg har kjøpt meg en ny hylle!

Noen av dere har sikkert registrert den før, men jeg føler jeg må introdusere han for dere. Han heter Hr. Hylle.

Plutselig ville Linnéa møte meg, selv om jeg hadde skrevet 40 sjikanerende sms’er inneholdene ord som for eksempel: Gris, sølepytt, rohypnol, videokamera og stigespillet. Linnéa ville gi meg truse, og den ville jeg selvsagt ha. Jeg elsker truser.

Linnéa er snill, men jeg tror hun gjør det mot at jeg skal gjøre henne med barn. Teite Linnéa, jeg er jo knapt i stand til å lage pizza!

Også spiste jeg middag hos Oma, og hun ga meg masse mat som jeg kan spise hvis jeg går tom for pizza.

Heldigvis hun meg også en zippo-lighter og penger til pizza.
Jeg tror planen var at jeg skal lage maten med lighteren, slik at Oma kan få komfyren min. Nei, Oma, du kan ikke få komfyren min. Du har jo komfyr fra før! Oma er litt søt, da.

Her er bilde av meg og katten. Se katten! Det er en katt!

Jeg prøvde å fange den. Men det viste seg å være ganske vanskelig. Katten var ufangelig!

Her er isbilmannen forresten! Tror jeg. Det er jo ren logikk, egentlig.

Og her er jeg.

God helg.

38 kommentarer

Siste innlegg