110% PARADISE – UKE 4.

Jeg kommer tilbake snart. Er opptatt med å prøve ut heroin om dagen! 

Stian har fått en partner som liker å spoone, og det synes han er hyggelig. Stian kilte litt på tissen til Silje. Silje er ikke en tøs, og Stian synes hun må roe ned de kvinnelige hormonene sine litt. Stian tenker og fantaserer alltid om sex. Han føler seg som en 15-åring fordi han får ståtiss. Helt galematias. Han skal aldri oppleve noe slikt igjen for å si det sånn.

Stian hadde ereksjon i 8 timer, og da er det noe  som samler seg opp. Han hadde vondt i ballene. Han klarer ikke styre seg når han spooner. Det er hans akillis. Silje sine pupper er ikke ekte. Det ser man på lang vei, og Stian merket det da han koste med de over teppet. Stian synes det hele er goodness, greatness, great balls of fire.

Madelen mener at Stian er seksuelt frustert siden han runka, men Stian hadde vondt i balla, så derfor måtte han. Han er ikke nymforman, og bør ikke trenge å forklare seg i hytt og gevær.

Silje mener at Stian har hatt morrabrød hele natten. Stian synes det er å bo med en eks som bare nagger.

Når Ole Christian våknet, så var han ikke full eller noen ting, bare drittrøtt. Ole Christian synes Joachim forandrer historie, og det plager hjernen hans.

Jeanette stoler ikke på Joachim i det hele tatt, selv om han er søt og snill. Hun føler seg som den taktikeren.

Joachim synes det er wadap at de får brev. Stian synes det er sweet.

Niclas har tatt på seg lue i Mexico igjen.

Heidi synes det blir så gøy med 50-talls uke fordi 50-tallet er Marilyn Monroe, fine kjoler og røde lepper. 

Ole Christian har aldri dansa swing før. Kim digger at de skal danse, for det passer han perfekt. Han digger swing sykt mye. Heidi ble dødsglad.

Christina må stå for koreografien til Joachim, men det er ikke så difficult. Joachim har mest lyst til å danse salsa kjapt, for da blir det swing til slutt. Joachim klarer ikke å tenke når han danser. Han danser aldri etter trinn. Faen.

Så kommer Maren tilbake. Hu har danset litt på fylla før, og gleder seg til å være dommer under konkurransen.

Så kommer Niklas Vindel. Han er 25 år fra Drammen og lever livet. Han har vært med i Paradise Hotel før, og er fortsatt kåt.

Ole Christian har ventet på bitches fra Drammen i en måned, og fikk bakoversveis over hele kroppen da Niklas Vindel kom inn. 

Han tipper at de andre fikk hakeslep. Joachim kan bare konstantere at Niklas Vindel har søkt seg inn på Paradise Hotel for andre gang.

Jeanette er sykt keen på å vinne dansekonkurransen. Hun vet ikke hva de kan vinne hvis de vinner i kveld, men det må jo være noe helt sykt. Stian synes det tar seg dårlig ut med erigert penis under en swingkonkurranse. Ole Christian burde løfte Jeanette over hodet.

Ole Christian var jævlig nervøs når han skulle danse, for han er ikke vant til å danse for folk. Så fikk de blankt jernteppe på et veldig enkelt move. Panic som faen.

Jeanette og Ole Christian vant fordi Jeanette ridde trynet til Ole Christian. Den som sender hjem Jeanette får en feit minus i boka til Ole Christian.

Joachim har jobba med en sekskløver fra dag en, så går det bare en dag, også eksploderer alt.  Nå føler han at han har brukt vanvittig mye energi på ingenting .

Joachim skulle jo egentlig aldri spille no spill. Han skulle bare være den han er hjemme, chille og slappe av. Det er ikke det at han er så jævlig smart, men han har den styrken at han leser mennesker kjapt. Han fikk dårlig samvittighet da Maren sa at hun hadde vært seg selv hele tiden. Nå kan alt skje, så han vurderer å slutte å tenke.

Jeanette grein da Maren ble sendt ut sist gang, og blir sint når Christina sier at det var Joachim som var mest lei seg. Joachim synes det ikke er til å stikke under stolen at valget var taktisk.

Han føler seg som en råtten fisk som tok feil av Maren. Maren er ikke sur eller hevngjerrig på Madelen egentlig. 

Det blir sang på kvelden, og Niklas Vindel synes guttene virker som drittunger. Han er på Paradise for å vinne å sjekke damer!

Maren har ikke klint med Kim på en stund, så derfor vet hun ikke helt hva han vil. Hun begynner å bli seksuelt frustrert og det synes Niklas er bra.

Normalt sett har Maren dildoer og vibratorer parat. Niklas Vindel synes puppene til Maren er fine. Niklas Vindel is back!

Maren synes Kim er snill, har fin kropp og er flink til å kysse. Maren stoler på Kim. Mens de har sex på tv.

Maren vil ikke bli kjent som grineguri.

Christina synes Ole Christian har fått en helt syk personlighetsendring etter at Niklas Vindel kom inn.

Ole Christian synes det er helt sykt at de skal sette 40 % av gruppa i risiko for å dra hjem. Det foregår jævli mye oppi hue til Ole Christian nå.

I rockering-konkurranse taper Joachim og Christina med vilje fordi Kim og Heidi har hatt nachspiel hver eneste kveld. Kim synes det er sykt stort gjort. Heidi synes Joachim og Christina har latt hun og Kim være seg selv. Hun synes det var stort gjort av Joachim å ikke rocke rockeringen.

Heidi synes spillet til Ole Christian er så jævli lite mann at det er helt vilt. Ole Christian har alltid vært ekte og ærlig mot Heidi når han har snakka med henne, men dette var kynisk. Nå har hun gjort et valg om å ikke stole på han i fremtiden.

Ole Christian skjønner det jævlig godt, og synes Kim er et multitalent i alt.

Ole Christian skjønner godt at Niklas fikk klina med alle jentene på hotellet, med tanke på at de begge er fra Drammen. Madelen synes egentlig at Niklas maste litt, men siden alle de andre jentene hadde gjort det, så kunne vel hun likegjerne gjøre det også.

Ole Christian synes bicepsen ser helt syk ut i speilet når man dingler med armen. Han håper det kommer inn en annen partner til Vindel, som han kan stole bedre på, selv om Vindel er Vindel.

Ole Christian er jævlig glad i damer, men synes Niklas Vindel er en jævlig bra kar. Silje antar at Niklas Vindel har dårlig ånde fordi tunga er veldig hvit.

Niclas har seriøst morgenbrød og Ole Christian håper det kommer en kul jente fra Drammen. Silje har lyst til å tørke ryggen til Ole Christian.

Heidi og Kim skal på en innholdsrik date. Heidi tror det kommer til å skje en del.

De møter noen krokodiller, og Nora – 22 år, fra telemark og anser seg selv som kvinne, men noen ganger er hun en jente. Nora liker å spise godteri.

Nora skal tenke gjennom hva hun skal gjøre og ta et godt valg. Hun skal absolutt ikke ha sex, men hun vil helst stå med noen hun liker. Hun kan ikke være mer klar for å sjekke inn på Paradise Hotel.

Nora er til å stole på. Virkelig.

Maren vet helt ærlig ikke hvor Nora skal stelle seg hen. Stian tror hun kommer til å velge ut i fra hvem hun ønsker å stå med.

Stian kan godt stå med Nora. Hun har et smittende smil, og liker å smitte og le.

Heidi føler at Nora er en som trenger en fyr som er litt interessant, virker lojal og genuint er det. Heidi tror ikke Nora ville likt å stå bak Stian fordi har er sexavhengig.

Jeanette er redd for at Nora skal stille seg bak Ole Christian i parseremonien, mens Ole Christian forbereder seg på å bli mislikt. Ikke snilt gjort, men taktisk riktig. Hvordan skal Nora kunne velge han om han er udugelig?

Maren sa til Heidi at hun var forelsket i Kim fordi hun var full. Hun er ikke forelsket i Kim, og Kim er ikke forelsket i Maren heller. De hadde ikke sex på tv engang! De bare fingra og runket hverandre. På tv. Maren har ikke lyst til å være betatt av Kim, men Madelen skjønner det for han er jo en kjærestegutt. Madelen liker gutter som er snille.

Maren har aldri vært forelsket før, så hun vet ikke helt hvordan det er, men hun kunne sikkert blitt skikkelig betatt av Kim hvis hun var hjemme liksom. Kanskje. Maren vet ikke hvordan man gjør når man er forelska, hun har ikke vært der før lissom. Maren synes en pupp er en pupp, og alle har vel sett en pupp før, liksom?

 
Niklas Vindel synes det er litt rart at man hele livet får hår.

Han er puppeekspert og liker at nippla synes litt igjennom på jenter.

Niclas og Stian har en intern greie om at Silje stresser for mye, så det var litt morsomt da hun stressa under parseremonien. 

Så blir Silje stemt ut. Hun kommer til å savne å lukke opp døren om morgeningen. 

Det er dritbittert å reise hjem, og hun var ikke klar for det i det hele tatt. 

Silje tror stian er snytt fordi han ikke fikk noe av Silje.
Nora skjønner godt at Silje ble sur og sa det som kom ut av munnen akkurat der og da. Ole Christian synes Stian har vist seg fra litt mange sider. Kanskje litt all over the place, litt mye.

Jeanette synes det var trist at silje drar fordi hun var snill og real.
 

19 kommentarer
  1. Kjære Halvor!
   Dagens lættis!!! Tusen takk!
   Du er mad digg! Og jeg elsker å følge deg på twitter, siden du er så kul!
   BAM! BANG! Drop på deg!

  2. Kjære Halvor…..
   DRIT PEN-…. yæyæ–
   Tar de Heroin? Det så veldig sånn ut på hendene dine på det bildet….:OOOOOO

  3. KJÆRE HALVOR.
   Halvor, da.. Du bare gjentar alt de har sagt, du gjør ikke om på setningene engang! 🙁 skuff. Du er fortsatt pen, sterk og kul, da.

  4. “Kjære Halvor.”
   Du er pen, sterk, kul, osv blablabla.
   Disse innleggene om Paradise er kanskje noe av det morsomste jeg har lest. Tusen takk for det.
   Kjærlig hils.. neida, bare tulla. FRA Silje.

  5. Kjære Halvoren min.
   Nå trenger jeg en oppdatering. Ikke bare fordi jeg har lyst på, men fordi abstinensene begynner å dukke opp etter 3-4 dager uten å ha stalket deg og livet ditt. Og da gjør jeg så mange dumme ting, det er mye bedre at jeg lever de ut via deg (dvs at DU gjør de rare tigene mens JEG forholder meg passiv som en liten parasitt. For jeg vil mer enn gjere være parasitten din. Du er jo pen, sterk og faktisk litt kul også).
   At du begynner på heroin er jo forsåvidt greit nok, kanskje det får deg til å begyne å skrive igjen. Du har jo ligget litt på latsiden i det siste, og minus og minus gir jo pluss. Bare begynn å skriv!! Ta noen bilder!! GI MEG TILBAKE LIVET MITT!!!!!
   Suss.

  6. det e litt stragisk og trist å se at du ikkje komme på noge bedre å blogga om en paradise..
   itte som du begynte ITTE spanky..
   det versta e at du ikkje blogge morsomt, eller godt en gang,,
   eg får VONDT i hode å sjelå av å se på det pisse du skrive..
   eg måtte ta pausar siden det va så smertefult..
   du skrive jo bare det de seie.. du har ikkje dine egne geniale ting å komma med..
   btw. du e stygg, ser ud som om du e 57, og har null awsomness!
   just saying
   men asså, har ikkje noge i mot deg uten om det!
   hade! 🙂

  7. @: duskulleonskeduvarmeg
   Wow for en dust du er! DRITTUNGE! du fortjener ikke leve! KONG HALVOR ER AWESOME! og en del geniale komentarer under bildene! drit bra tolket! Stå på og fuck haters

  8. Ehehehaehae!!! Det var noen enkle tanker du kom med… Ikke den smarteste personen jeg har vært vitne til. Syns forsåvidt spanky er bedre enn deg innen paradise-dissinga, såååå… Og du er rett og slett ikke annet enn skremmende.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg