#Twitterfest #Finnland #Blackout

Yo-yo.

Her kommer et av de gamle innleggene mine som har ligget i svangerskap for lenge. Det kommer flere av dem, men for dere har det jo ingenting å si uansett, for dere var der ikke når det skjedde. Egentlig kan jeg juge å si at innholdet i dette innlegget stammer fra helgen. Min makt som regissør av denne hjemmesiden.

I helgen, så var jeg og twittergjengen på besøk hos de folka som tror de bor i et eget land inne i en leilighet. Finnland-Johanne og Michael er trivelige folk, så vi pleier å henge med dem, selv om de åpenbart er litt ustabile. Her er jeg på god vei med å tømme resten av spriten min. Pastorn fra Krogstadelva er allerede ferdig.


Jeg har funnet ut at målet mitt med livet er å kapre flere damer en Superkidzen, og kjører derfor samme strategi som han ved å ta bilder sammen med jenter. Det funker å ta bilder. Funker ikke å kapre damer.

Superkidzen kom ikke denne gangen, forresten, men han har vært med på twitterfest med eliten før, han.

Her er Maren – hun jeg klår på når jeg har drukket mer enn 15 øl. Les: Klår på. Les: Får slag i trynet av.

Jeg trodde plutselig at vi skulle ha konkurranse i å åpne munner, men Maren hadde mer lyst på konkurranse i å lukke munner. Interessant det der egentlig, hvordan man åpner og lukker munner.


Her er hele gjengen. Eliten. Twitterjugend. Nei, da. Bare folk som henger for mye på internett.

@Maaarn, @Heddaeg, @Anetikette, @Finnlandjohanne, @Fuckthisshiet, @Finnlandmichael, @P_pillevrak, @Makeupmalin, @Konghalvor, @Rockyoutohell og @Pastorsprut. Usikker på hvor mange av festens deltagere som står til ansvar for sin egen myndighet, men når det gjelder twitter generelt, så er det nok store mørketall.

Og så dro vi ut på byen og inn på et utested for å drikke mer øl. Det gjelder å drikke mye, og du er ikke kul før du spyr. Selv spyr jeg aldri, men jeg vet egentlig ikke noe om det, for jeg jeg husker aldri hva jeg gjør når klokka er over 22:00.

Av alle mine bilder sammen med jenter denne kvelden, så synes dette er det kuleste. Ikke bare fordi jeg er med på det, men fordi det er et meta-bilde.


Slik ser det egentlige bildet ut. Dette er ikke et meta-bilde. Dette bildet er kornete og gult. Men noen liker jo sånne bilder også. Kornete og gule bilder skal du få av meg gratis, kompis.


Jeg drømmer om å slå verdensrekord i meta-bilde. For eksempel meta-meta-meta-meta-meta-meta-bilde. Jeg vil gjøre det, også vil jeg være med på verdensmesterskap i spoon. Tar gjerne i mot hjelp og klapp på skulderen.

Dette er en av grunnene til at man ikke bør være på fest med meg forresten. Det er også grunnen til at legen min ber meg om å ikke drikke på grunn av diagnosene mine.

Det morsomste med det neste bildet må være gleden over å være nesten alene på et utested som ellers er fylt opp til randen med forferdelige, politisk engasjerte drittunger med falsk leg og veslevoksne meninger om hvordan verden fungerer. Akkurat som meg egentlig, bare at jeg har rett, mens alle andre tar feil. Jeg tror egentlig ikke dere eksisterer engang, så det passer fint at dere holder dere unna utestedene jeg besøker, OK? Alle på twitter er enige.

Noen av dere eksisterer, da. Men noen folk gjør ikke det, og de er kjempeskumle. Men ikke så skumle, da. Akkurat så skumle at jeg klør meg i nakken for å ikke avsløre at jeg er litt redd. Men så er det akkurat det jeg gjør, for alle vet at man ikke må klø seg i nakken. Avhørsregelen nummer èn. Hva snakker jeg om. Aner ikke. Frosk?

Finner ikke bilde…

Dette er det siste jeg husker fra denne kvelden, da. Kongen, Pastorn og Lil Wayne på kebabtur.
Og her gjør jeg et siste desperat forsøk i å kapre damer. Dette funker ALDRI.

Jo, også fant jeg ut dagen etterpå at vi prøvde å stjele en leilighet for å ha nachspiel der, men slet med å få lov til å komme inn.

Her er de som eide leiligheten vi prøvde å stjele. Jeg spurte pent om ikke jeg og de 10 andre guttene kunne komme inn, men de hadde av en eller annen grunn ikke lyst. Pastorn ble kjempeskuffa, stakkars. 


Vi prøvde å komme oss inn her også, men det var helt stengt.

Dagen etter våknet jeg i en søppelbøtte. Det første jeg gjorde var å løpe hjem for å se på bilder og stalke alle jentene jeg hadde fått lov til å ta bilder sammen med. Da jeg så bildene av jentene som ikke ville ha nachspiel med oss, så ble jeg faktisk forelsket, og håper nå at de kanskje har lyst til å invitere meg og 15 kompiser fra Tyrkia på vorspiel. IdaBenedikte Cecilie og Marte – jeg er forelsket i dere, og har lyst på en klem og litt tacos! Da kan jeg tilgi dere for å ikke la meg bruke leiligheten deres til nachspiel mens dere sov, og hvis tacosen er god nok, så kan jeg godt spoone med dere, 15 minutter av gangen. 

Nå har jeg ikke mer å si, og vurderer derfor å avslutte inlegget. Men først:

Fredag 10.juni, det er i dag, så skal vi feire at Mia drar til Bergen for alltid på Luna Park ved Rockefeller. Kom dit! Det er åpent for nesten alle, bortsett fra politisk engasjerte bedrevitertapere og folk som setter på Lady Gaga, og da kan du feste sammen med twitterjugend og oppleve hvordan det er å være enda kulere enn Dan Børge Akerø på ecstasy. Også skal jeg lodde bort kroppen min, da, det glemte jeg nesten å si.

Kommer du? Ja, selvsagt…

Yo-yo.

8 kommentarer

Siste innlegg