PARADISE BRISKEBY – EPISODE 7

Før jeg begynner å unnskylde innlegget, så vil jeg starte med å si at Paradise Briskeby fortsatt er under innspilling, med unntak av en liten vinterferie. Tidligere episoder kan sees under kategorien ATOMBOMBE hvor jeg legger ut masseødeleggende blogginnlegg. Anbefales ikke. PS: Jeg er ikke frisk.

Før jeg begynner dette ellers korte og relativt uinteressante innlegget, så vil jeg bare unnskylde meg selv og nevne at det finnes en rekke utkast som fortsatt ligger på vent, som fortsatt skal publiseres selv om dagens innlegg avslører drastiske endringer av mitt utseende. Når disse utkastene først blir publisert, så er dere pliktige til å late som dere ikke har sett dette innlegget, for så å måtte se dette innlegget igjen etterpå. Forvirret? Det er meningen. Spis en syrelapp.

Før jeg viser dagens episode av Paradise Briskeby, så vil jeg bare forklare kjapt hvordan jeg gikk gjennom en utseendemessig stor forvandling. Det innebar blant annet at jeg ikke lenger er i stand til å få en erigert….

Før jeg driter meg enda mer ut ovenfor familie og nærme venner, så skal jeg fortelle litt om gårsdagen, da jeg klippet håret hos min kusine og ekskjæreste, Camilla. Hun er singel, forresten.

Før jeg la meg under saksen, så måtte vi ta noen bilder av den gamle sveisen.

Her sitter jeg i frisørstolen med et dynetrekk rundt halsen. Det er ikke en ekte hånd jeg grer håret med. Det er en pakke med wienerpølser fra Gilde. Kusina mi er singel, forresten.

Først måtte jeg vaske håret. Litt fordi det er lettere å klippe nyvasket hår, og litt fordi jeg hadde gnidd inn oksesperm i det.

Tatoveringen er ikke ekte. Det er en tøysetatovering som jeg fikk i turtles-tyggisen som jeg spiste sommern 1994. Kusine mi er ekte, da. Og singel. Hun heter Camilla og er glad i å lage mat.

Så begynte vi og klippe. Eller. Ikke jeg. Camilla klippet. Hun er singel.

Jeg er ikke skeptisk, selv om det ser slik ut. Jeg er bare sykt klar for å spille i en svenskprodusert pornofilm med èn dame og femten karer.

Men jo! Så var vi endelig klare. Hårklippen tok omtrent èn time; ikke bare et avsnitt, slik som i dette blogginnlegget. Det er kun et knep jeg har muligheten til å bruke når jeg skal korte ned en lengre historie til kun noen få minutter. Kan sammenlignes med de gamle videobloggene til Ingrid Espelid Hovig.

Før jeg legger ut bilde av meg og Camilla, kusina mi, så må jeg bare si det at klippen ble kjempebra, og at jeg kommer til å få mye damer nå. Greit å vite. Camilla er singel, forresten. Og sykt flink til å massere og tørke støv.

Nå kommer bildet av meg og min nye sveis, og jeg anbefaler samtlige å hente tørkerullen først. Klar? Her er bildet. PS: Jeg er veldig sexy på bildet. Kusina mi også, og hun er SINGEL! Hunden også, for så vidt.

Men nå har jeg tynet dere alt for lenge med tekst og bilder som egentlig ikke har noe med innlegget å gjøre. Dagens innlegg handler nemlig ikke om meg engang. Det handler om STORE BÆSJEKLUMPER!!!!! Neida. Nyt filmen. Den er kjempedårlig.

Frierier kan sendes inn til meg og sånn, men ikke prøv deg på kusina mi! Da skal jeg få en kompis fra Drammen til å sende en kompis fra Mjøndalen på deg!

Han er singel, forresten. Heter Gunnar.

26 kommentarer
  1. Kjære Halvor, FY FAEN DU ER MORSOM!!!! Digger hårsveisen, det gjør deg ekstra pen, sterk, kul og maskulin <3

  2. At du nevner Mjøndalen kom som et sjokk, siden jeg er derfra 🙂 Nesten ingen som nevner det jo 🙂
   Btw, Det finnes bare en Konge. DU!

  3. Fy faen! Du er pen, sterk og kul. Jeg digger deg og du ble fin på håret og sånn. Også har jeg sittet med latterkrampe i fem minutter her nå, uvisst hvilken grunn. Muligens fordi du er så pen, sterk og kul.

  4. Kjære Halvor. En dag hørte jeg på radioen at kong Harald var i Ålesund. Jeg bare.. FYTTKATTA. Det tok litt tid før jeg skjønte at de hadde sagt Kong Harald, ikke Halvor. Jeg ble skuffet. Selv om jeg ikke bor i Ålesund engang. fred ut.

  5. Elsker når det kommer sånn mBuddy-reklame under der det står at du kjøper og selger barn: “Hold rede på barna dine: Med mBuddy kan du når som helst fine ut hvor barna dine er.” Hihihi.

  6. du er dødskjekk med ny sveis, assa. men du er kjekk uansett, du! benytter anledningen til å si at du er genial, og at jeg elsker hjemmesiden din, humoren din, håret ditt, måten du skriver på, og så klart Rambo. *fjortizhjerte*

  7. Kjære halvor, du er den mest geniale bloggeren jeg vet om.
   Du er også veldig pen, sterk og kul!

  8. Fant denne bloggen i går. Ble visst litt avhenging, jeg. Har brukt de siste 24 timene på å lese gjennom alle innleggene. Jeg har firkanta øyne og er så sliten av å scrolle (har måtte bytte på finger 10 ganger) at livet mitt nesten passerer i revy her. Eller var det Halvor sitt liv? Svart’n… Gråen… Fattern (digger fattern ass)… og Rambo da.. Spoone… Frosk..Hæ? Selv etter en del år på universitetet er det faktisk dette intensivkurset jeg har brukt mest energi på. Jeg trenger hjelp.

  9. Kjære Halvor.
   Min katt hetter også Anne Katt.
   Og forresten, holdt nesten på å glemme å fortelle deg at du er veldig pen, sterk og kul.
   🙂

  10. Kjære Halvor.
   Min katt heter også Anne Katt.
   Og forresten, jeg holdt nesten på å glemme å fortelle deg hvor kul, pen og sterk du er. For det er du altså.
   🙂

  11. prøver du å spleise meg med kusina dI? du nevner jo alle de kvalitetene du vet jeg setter pris på i en kvinne. hadde i så fall vært ganske smooth. broren til voe har skeiv munn.

  12. Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul, men kusina di er penere, sterkere og kulere. Jeg bare sier det. Så er hun flink til å klippe hår og lage mat og tørke støv. Egentlig lurer jeg bare på hvilken sko-størrelse du har? Hvorfor forteller du meg ingenting? Jeg føler meg alene. Ikke spør meg, jeg er ikke kongen.

  13. Kjære kusina til Halvor.
   Du er ikke tilfeldigvis single, vel?
   Du er pen, sterk og kul. Det er forøvrig Halvor også.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg