Desember

Desember har vært en stressfylt måned, men det har vært ganske okay også. Det begynte med at varmtvannet gikk, noe som resulterte i at jeg ikke dusjet på 3 uker. Heldigvis har jeg lært å ikke bli hysterisk, og valgte heller å gjøre oppslagsverket i oppgangen om til et åpent forum.

Dette viste seg å ha vært et savnet element i vårt lille samfunn på Briskeby, og det tok ikke lang tid før flere valgte å engasjere seg.

Jeg er veldig inkluderende, og gikk off-topic relativt raskt. 

Har ikke fått svar enda.

Forresten! Petter kjøpte plutselig en valp fordi han følte seg litt ensom en kveld. Skjønner jeg godt. Sist jeg følte meg ensom, så kjøpte jeg en hel pakke med stratos fordi Rambo ikke ville kose med meg.

Valpen til Petter heter Kompis og vi ble fort venner. Jeg digger dyr. Jeg synes dyr er morsomme å se på.

Jeg ønsker meg egentlig masse dyr, men har ikke plass eller tid til å passe på dem. Derfor må jeg henge i dyrebutikkene i stedet. Her er jeg i en dyrebutikk og hilser på en snill papegøye.

Papegøyer er kule, men jeg liker all form for fugl. Måker er de morsomste fordi de er så teite. Også kommer spurven. Ingenting slår en tjukk spurv. Når jeg var liten hadde jeg en nymfeparakitt som het Jonas. Fetteren min heter også Jonas, og han ligner på en nymfeparakitt. 

Jeg liker mange andre dyr også. Kanin, øgle og apekatt. Jeg har funnet ut at jeg skal innrede hele leiligheten min med bilder og statuer av dyr – og tar gjerne imot linker til bra hjemmesider med slike produkter. Hittil har jeg bare funnet dette teppet.

Vi fikk forresten Kompis til å bæsje inne på NKF. Vi tok det bort igjen, men det er litt gøy å tenke på at skoleledelsen kanskje har rullet nakne rundt på gulvet akkurat der Kompis har bæsja. Jeg har også bæsja der, men det har jeg ikke bilde av.

Jeg synes det er viktig at man markerer seg. Det er en måte å uttrykke seg på, akkurat som å skrive viktige og treffende beskjeder ved urinalen på jaeger.

Sterkt. Jeg kan tenke meg at Jens Stoltenberg går inn i seg selv når han ser dette. 

Jeg har lyst til å begynne å rappe, forresten. Jeg vil rappe om dyr som gjør hverdagslige ting som å spise müsli og jobber på Elixia. Fy flate, jeg takler ikke ikke folk som jobber på Elixia, men jeg hadde sikkert likt om de ble byttet ut med dyr. En kamel, kanskje. Eller … LAMA!

Lama er søt!

Jeg trente faktisk før. På Elixia. Men det var mest fordi de hadde opplevelsesdusj på Sjølyst-avdelingen. En gang stjal jeg et skohorn fra Elixia på Sjølyst. Jeg syntes jeg fortjente det etter flere år som støttemedlem. Her om dagen tråkket jeg på skohornet slik at det knuste. “For en styrke!”, tenkte jeg. Medlemskapet mitt på Elixia må ha lønnet seg alikevel.

Her om dagen var Oma på besøk igjen. Hun vasket kjøkkenet mitt og ga meg penger siden jeg ikke har jobb og hun får pensjon helt gratis. Jeg gleder meg sånn til jeg blir pensjonist.

Det er mange grunner til at jeg ikke har jobb. Her er noen av dem.

Også drikker jeg en del da. Ikke rent sjeldent heller. Mye melk og juice. Veldig mye farris. Og litt øl. Dette bildet er fra en kveld jeg hadde drukket øl. 

Hun jenta på bildet er blogger. Tcmn heter hun. Veldig rart navn på en etnisk norsk trønder. Hun skriver mye om ting og sånn. Vet ikke helt – jeg leser bare hjemmesider. Jeg ønsker meg en fisk.

Jeg har fått ferie fra skolen. Leverte inn en eksamensmappe med masse ark i litt før jul.

Jeg fikk noen andre til å gjøre alt for meg, så jeg vet egentlig ikke helt hva mappen inneholder, men jeg tror jeg har sikret meg en karakter uansett siden jeg tegnet så mange fine tegninger på nesten alle sidene. På den første siden har jeg laget en søt hodeskalle med hitlerbart og John Lennon-briller til sensor siden han sikkert er veldig gammel.

Så gikk jeg ut og møtte Thomas Giertsen. Jeg ropte sånn: “Heeeei, Thomas, kan jeg ta bilde med deg fordi jeg har asbergers og kjenner kjæresten til Lars Vaular?”. Så sa han ja, da. Jeg inviterte han med på kaffe og en fektetime, men han ville ikke være med. Herregud.

Blir noen med å fekte? Da jeg var liten hadde jeg en egen klubb på Hagaløkka skole hvor jeg lærte medlemmene av klubben å fekte mot bier. Jeg hadde mange andre klubber også; “Gjengen”, der alle løp etter hverandre som en stor gjeng, og “Bordbrenningsklubben”, der vi brente et gammelt bord i skogen med superlim og zippo-lighter med porno på.

23 kommentarer
  1. Kjære Halvor. Jeg ville ha hyret deg for å ha deg som underholdning på kontoret mitt, fordi du er så pen, sterk og kul, men desverre så har jeg verken kontor eller en jobb. Jeg lever på min døde bestemors arv. og øl.

  2. Fyfaen….
   Du er så genial ! <3
   Sellom mamma syns du er spesiel, så velger jeg å akseptere det... Jeg vil bli din venn! Og jeg kan lage taco! 😀

  3. Kjære Halvor
   Du er kjempe pen, sterk siden du tråkket på skohornet så det knuste, og så er du kjempe kul. Jeg kan godt være vennen din og spise taco med deg.

  4. Hahahahahahaha! Jeg klarer ikke slutte å le, og filmen, Hva faen? Uansett hva det skulle forestille var det morsomt! Og jeg har veldig lyst til å se en lama i infoskranken på elixia. Det synes jeg at jeg har fortjent å se etter et altfor langt år som støttemedlem:)

  5. Kjære Halvor. Da jeg gikk i 8. klasse lærte jeg meg en rapp om lamaer som gikk nogenlunde slik:
   Happy lama, sad lama, mentally disturbed lama, super lama, drama lama, big fat mama lama.
   Det var også noen morsomme håndbevegelser man skulle gjøre til hver av de forskjellige lamaene, men de har jeg glemt. vær kreativ og finn på dine egne.
   Og siden du er så pen, sterk og kul kan du kan også gjerne få adressen til farmor ettersom at hun har et loft fullt av ting. Jeg er sikker på at du kommer til å finne noe med dyremotiv der. Eller kanskje du finner farfar? Han kan vel regnes som et utstoppet dyr nå uansett.

  6. Kjære Halvor! Jeg leser og ler. I motsetning til deg er jeg ikke så fan av dyr, men vi har NKF til felles….suprise. Jeg liker hjemmesiden din og tacos. C

  7. Haha, gale mannen.
   Ser nå at jeg trykket på feil innlegg…. Skulle egentlig kommentere det første om 2011, og må innrømme at jeg ikke har lest dette………. Likevel, bloggen din er best 🙂 Godt nytt år!

  8. Kjære Halvor! Kaller du også bestemoren din for Oma!??!? Miljøskadet av tysk bakgrunn du og? 🙂 Jeg trodde jeg var den eneste i Norge 😀 takk for at du fikk meg til å føle meg litt mindre ensom <3

  9. Ja, jeg vet det egentlig! Men dette er første gang jeg har hørt om noen som er like kul som meg 😉 Mange som har trodd at vi har en som heter Omar som bor i 2 etasje hos pappa.. det er ikke like kult..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg