Halvor gutten – stor konkurranse!

Jeg bruker mye av min tid på å google opp Youtubefilmer, og kom her om dagen over denne filmen som er en hyllest til bloggeren Haawt fra en som mener at denne Haawt burde være på toppen. Se filmen – den er veldig fin og svært givende.

Etter at jeg så denne filmen skjønte jeg at det er noe som mangler i livet mitt. Jeg mangler en sånn film om meg selv. En skikkelig bra film som oppsummerer Halvor slik Halvor faktisk er! For å bli ordentlig inspirert spilte jeg av filmen om Haawt 3-4 ganger til. Så gikk jeg inn på facebook og spurte dere leserne mine om det fantes interesse for å lage noen slike filmer til meg.

Det gjorde det.

Hele 9 stykker av dere hadde lyst å lage film om Halvor og derfor har jeg valgt å lage en liten konkurranse der vinneren skal få en pakke i posten med masse ting i. Fra meg. Full av ting jeg og Rambo har puttet i pakken. Det kan være det blir trøstepremier også. Brev som jeg har slikket på, for eksempel.

Konkurransen er enkel. Hvilken Halvor-film er den beste? Jeg har selv gått grundig gjennom filmene og er svært fornøyd. Det skal sies at jeg kan ha stilt noen få kriterier til hvordan jeg ønsket at filmene skulle se ut, men det tror jeg ikke dere kommer til å legge spesielt merke til. Stemmene føres opp i kommentarfeltet, gjerne med en forklaring på hvorfor – det kan hjelpe meg i den endelige analysen av filmen som vinner.

Her er kanditatene – kos dere med filmene!

Film nr. 1: Laget som et samarbeidsprosjekt mellom venninnene Susanne og Helene. 

Min mening om filmen: Dette er en film med masse skryt, mange bilder av meg og en del sjarmerende skrivefeil. Jentene er faktisk de eneste blant kanditatene som også har spilt inn en personlig hilsen. Vil du stemme på Susanne og Helene? Da skriver du i kommentarfeltet: NR. 1 SUSANNE OG HELENE!

Film nr. 2: Benjamin Bjelland.

Min mening om filmen: Benjamin er utvilsomt en kreativ sjel, og har evner innenfor både photoshop og motiondesign. Når jeg ser filmen blir jeg både glad og snill. Benjamin er en av de som har valgt en litt annen sang, men det synes jeg han tar igjen ved å klippe inn dameansikter på alle vennene mine. Vil du stemme på Benjamin? Da skriver du i kommentarfeltet: NR. 2 BENJAMIN BJELLAND!

Film nr. 3: Eirin Noem.

Min mening om filmen til Eirin: Dette er en flott film med en fin rosafarge i bakgrunnen på tekstboksene. Det jeg liker best med filmen er når det står at jeg har god hygiene, og at Eirin har husket å nevne labrador OG froskene som sitter på hverandre. De er alle fine dyr. Stem på Eirin ved å skrive: NR. 3 EIRIN NOEM!

Film nr. 4. Charlotte Johansen.

Min mening om filmen: Dette er en minimalistisk, men stilren film. Charlotte har fokusert på både frosker som sitter oppå hverandre og muggsoppen som jeg smakte på. En god film med en hyggelig beskjed helt i slutten. Stem på Charlotte slik: NR. 4 CHARLOTTE JOHANSEN!

Film nr. 5: Eivor Høgmo Karlsen.

Min mening om filmen: Jeg synes Eivor har gjort en strålende jobb med å samle bilder – her finnes det både nytt og gammelt. Det jeg liker godt med denne filmen er at Eivor starter hele filmen med et stort fokus på min kjærlighet til penger. Det synes jeg var svært vakkert, og absolutt en stemme verdig! Stem på Eivor slik: NR. 5 EIVOR HØGMO KARLSEN!

Film nr. 6: Trine Alexandra.

Jeg synes filmen til Trine Alexandra er svært godt laget. Det er to ting som stikker seg ut her; at hun har brukt mye levende bilder (tøft) og at hun taler om meg om meg og Rambo som et lag. Vi er et lag. Dette synes jeg styrker Trine Alexandra sin film betraktelig. Stem på Trine Alexandra slik: NR. 6 TRINE ALEXANDRA!

Film nr. 7: Aksel Jægtvik.

Min mening om filmen: Aksel har valgt en annen vri og fokusert på min bedre halvdel; Prins Rambo. Det synes jeg er helt greit – som nevnt tidligere er jeg og Rambo et lag. Jeg skurret litt på bildene av Bella, katten til Ida Wulff, som havnet mitt inni der, men det var sikkert bare en glipp. Stem på Aksel ved å skrive: NR. 7: AKSEL JÆGTVIK!

Film nr. 8: Pernille Berre Dahlmo.

Min mening om filmen: Dette synes jeg er en veldig god film, og definitivt den som ligner mest på originalen. Det synes jeg er et stort pluss. Jeg liker også den dramaturgiske oppbygningen i filmen i form av at Pernille har valgt å starte rolig og ryddig med bildene før det kommer et skikkelig regn med bilder på slutten. Dette er bra saker! For å stemme på Pernille, skriv: NR. 8 PERNILLE BERRE DAHLMO!

Film nr. 9: Alba Falch Nesheim.

Den siste filmen: Alba var sist ut med å lage film til meg. Hun har også brukt en annen sang enn hva jeg ba om, men hun spurte faktisk på forhånd og fikk godkjenning av meg. Det er et tegn på respekt, og det belønnes med respekt. Filmen viser tegn på en svært god klipperytme – kreativt og ryddig. Det er tydelig at Alba har jobbet hardt med denne filmen. Jeg blir glad og snill. Stem på Alba slik: NR. 9 ALBA FALCH NESHEIM!

Hva synes dere andre om filmene? Jeg blir selv svært inspirert. Nå gjenstår den spennende avstemningen. Måtte den beste filmen vinne! Jeg ønsker alle kanditatene lykke til! De er alle dyktige filmskapere.

Avstemning foregår i kommentarfeltet nedenfor.

———————————————————————————————————————–

Konkurransen er dermed avsluttet. Jeg har brukt rundt to timer på å telle opp stemmene, og det er tre stykker som utmerker seg blant de nominerte:

Film nr. 1: Susanne og Helene – vinner med hele 67 stemmer!
Film nr. 2: Alba Falch Nesheim – ligger rett bak med 55 stemmer.
Film nr. 3: Trine Alexandra – Havner på tredjeplass 45 stemmer. 

Men jeg klarer ikke å forskjellsbehandle, og sender noe til alle som lagde film. Bare send adresse til meg på mail.

For å avslutte innlegget legger jeg ut en film som er laget under avstemningsperioden av den prisvinnende fanvideo-regissøren Madelen Elwin Kobbevik Hildre.

Her blir ord fattige, men filmen vinner svært mange Depeche Mode-stemmer fra min side. Madelen skal selvsagt også få et eller annet i posten.

Ønsker folket en riktig trivelig søndag. Husk at dette er en fantastisk dag for å ta en spasertur med trugene. 

220 kommentarer

Siste innlegg