St. Patricks Day

Hva gjør egentlig Halvor om dagen?, tenker jeg spørrende. Det er ikke alltid lett å være en mann i beste alder – med hjernen til en koalabjørn. Jeg sover nesten ikke, og er nesten aldri hjemme. Alikevel klarer jeg ikke å huske hva jeg gjorde i går engang. Det er egentlig litt plagsomt. Tenk om jeg har fått meg jobb som pop-artist for eksempel – så vet jeg ikke om jeg skal opptre på Strømmen Storsenter i kveld. Kanskje jeg bare må dra til Strømmen Storsenter for å finne det ut.

PS: Jeg vet egentlig ingenting om koalabjørn. Om noen av dere er i familie med én, så var det ikke ment sårende mot koalaen. Jeg synes koalabjørner er fine dyr (akkurat som labrador og zebra), men jeg tror helt ærlig ikke at en koalabjørnhjerne er i stand til å utføre de nødvendige gjøremål et menneske må gjennom for å kunne leve et oppegående og sosialt liv blant andre mennesker. Derfor var sammenligningen med min egen hjerne og koalabjørnens hjerne lett å bruke som eksempel på at jeg surrer mye om dagen. Jeg håper ingen tok seg nær av dette.

I stedet for å dra til Strømmen Storsenter for å finne ut om jeg har blitt pop-artist uten å huske det, så velger jeg å skrape sammen bildene mine fra den siste tiden for å lage et nytt innlegg om det på hjemmesiden min. Jeg anbefaler hjemmesiden min til deg som liker å lese lange innlegg som hele tiden faller ut av temaet det egentlig handlet om. Nå har jeg faktisk allerede glemt hva dette innlegget handlet om. Frosk?

Året startet med vixen blogawards. Jeg var på blogawards med Magnus Devold for å vise hvordan ekte hjalmarer fester. Resultatet kan man se på VGTV litt senere denne våren.

Han som har sneket seg med til høyre i bildet heter Tooji og har vært med i Melodi Grand Prix. Jeg husker ikke at bildet ble tatt, og velger å ikke ta ansvar for noe av det som eventuelt blir vist på VGTV. Ikke Rambo heller.

Dette er også fra blogawards. Menneskene på bildet er de samme menneskene som en gang i fremtiden skal ta over driften av detta landet. Jeg gruer meg.

Det eneste jeg ser frem til med å ta over landet er å endelig få kriminalisert øyebrynspiercing, overleppepiercing, tribaltatovering og fotografering av innavlete jenter ved vannkanten. Når det er sagt, så skal jeg også få gjennom obligatorisk rehabilitering av alle de som kommer fra steder i Norge der det er normalt å ha hjemmelaget garasje av bølgeblikk stående i hagen.

Nå ramler jeg ut her. Neida, jeg gjør ikke det. Joda. Hvor er jeg hen? Hjemme. Hva snakker jeg om? Aner ikke.

For noen uker siden dro jeg til Lillehammer for å være med på noe som heter UKA-TV. En hyggelig helgetur som blant annet innebar en lengre togtur med noe som heter tog. Jeg anbefaler tog til alle dere som like å kjøre fra et sted til et annet. Her er et bilde av meg på tog.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var et tog. Bare kjøre rundt på skinner, tute på de andre togene og drepe 250 elg i året. Elger er fine dyr. Jeg ønsker meg en elg, men får ikke lov av Rambo til å kjøpe en. Noen ganger synes jeg Rambo oppfører seg som en skikkelig surpomp!

Etter at jeg kom hjem igjen fra Lillehammer møtte jeg en kompis på Aker Brygge for å ta noen uteøl innendørs. Han er kjent for å spille hockey på 90-tallet + tisse på shemales.

Etter å ha drukket uteøl og innefernet med kompisen min på Aker Brygge, så dro jeg til Christoffer som går i klassen min for å feire bursdagen hans. Ulempen med å invitere meg på fest er at jeg er en ufattelig kjip fyr å ha med å gjøre etter å ha drukket mer enn ett glass med noe som helst (selv pepsi).

Dama til Christoffer prøvde å godgjøre meg med litt med middag.

Her er dama til Christoffer.

Og her er jeg.

Så spiste jeg opp maten, drakk litt jägermeister og dro hjem. Jeg har ikke bilde av Christoffer fordi jeg kun var der i 10 minutter – opptatt med å spise middag.

Dagen etter våknet jeg opp, og tok noen bilder av meg selv.

Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk vært på tweetup også. Sånn ser jeg ut på tweetup.

Og sånn ser de andre ut.

Jeg anbefaler ingen å dra på tweetup. Det er en forferdelig opplevelse.

Og snakk om forferdelig; her er et bilde av meg fra Moods of Norway-fest. Det er en av de 5 verste tingene jeg har vært med på i hele mitt liv (og jeg har vokst opp med en far som puttet epler i grøten i stedet for mandel).

Så var jeg hos Linnéa. Jeg (konghalvor.com, sjekk ut!), Hanne og Linnéa tok bilder til VG-artikkelen de skrev om oss.

Her er bilde av meg og artikkelen. De kalte meg for “alene mot verden-blogger”, noe som er feil. Jeg er hjalmar, også har jeg katt.

Det er i slike situasjoner jeg tar tegneprogrammet på telefonen min til nytte og lager en sinna hest.

For å gjøre en lang historie kort. Jeg har brukt den siste tiden på masse dritt, og så dro jeg til Bjertnestunet.

Nå legger jeg meg. Det er St. Patricks Day i dag, og jeg har ingen planer om å dra ut på byen med resten av alle tullingene for å late som jeg liker Guinness.

31 kommentarer

Siste innlegg