Bestevenner.

Denne filmen beskriver hvordan bestevenner behandler hverandre med respekt gjennom gode og onde dager.

Jeg og Rambo er bestevenner. 

44 kommentarer
  1. Kjære Halvor.
   Aååå, så skjønne dere er! Blir rørt til tårer.
   Dere er så pene, sterke og kule ♥

  2. Kjære halvor! Jeg kan med HÅNDEN på mitt blodfylte hjerte, fortelle deg at du og Rambo er de kuleste bestevennene i hele verden!!!!
   Rambo har forresten utrolig flotte, nydelige øyne! Og bra stemme har han også! Kanskje han burde satse på noe opera ellernoe? 🙂

  3. Jeg hadde en katt… en gang på 90-tallet. Jeg ble allergisk. Vi var begge ganske utilpass med hverandre.

  4. Kjære Halvor
   Du og Rambo er begge veldig kule, sterke og pene! 🙂 Eg og Madicken (min bestevenn aka norsk skogkatt) såg videoen med glede og begeistring!

  5. “Musa til pussy” Grovt!
   Digger den episoden du ser på (!!!)
   Du og Rambo er fantastiske. Det er så kos å bli kjent med dere. Dere minner meg litt om meg og min tidligere bestevenn.
   (Helt til hun ble sammen med en alt for gammel mann, og jeg ville hjelpe henne bare og var tydeligvis en skikklig dårlig venn fordi jeg likte ikke at hun pulte på en gris.)
   End of story. Nei, det var det ikke. Men vil ikke ødelegge stemningen med disse dramatiske hendelsene.
   Fikk nesten anfall i slutten av denne videoen! Jeg liker dere jeg. Kanskje jeg skal skaffe meg en ”Jeg elsker Rambo” genser også?

  6. Kjære Halvor du er super sterk, pen, kjekk og kul . Du har en så fin bestevenn at jeg nesten gråter. Du har alt jeg ikke har ( if you know what i mean) du har mange venner og jeg kunne ønske jeg var degB-):-D

  7. Kjære Halvor!!!!!
   Jeg satt der da, og gjorde noksleksa mi. Ved siden av stod tven på, og det var reklame. Plutselig hører jeg en syngende stemme – nemlig den pene, sterke og kule stemmen din! Også ser jeg på tven da. Og det er jo jammen kule, sterke og kule deg i utseende også! Tvkjendis!

  8. Kjære Halvor!
   Hva er det du har tatto av på den pene, sterke og kule leggen din? Er det den du viste fram på dagens mann? Har du noen fler?
   Hva slags sang var det dere sang på slutten? Den var tøff

  9. Kjære Halvor
   Du er skikkelig sterk og pen og kul. Men den katten din MÅ jo være forstyrra i kattehjernen sin!

  10. kjære halvor, skulle ønske jeg ikke visste hvem du var, for da hadde jeg sluppet å torturert meg selv ved å tenke at jeg aldri kommer til å finne en så syykt bra og genial person som deg. forbildet mitt jaaa

  11. Kjære Halvor! Du er (pen, sterk og kul.
   Kan ikke du kjøre i gang en ny spørsmålsrunde nå som du har vært med på en god del spennende prosjekter, og sikkert i tråd med det ikke bare får spørsmål om giftemål.
   foreksempel:
   – Hvordan var det å være i Big brother huset med de du var der med, samt hvilket steriotype ville du trodd/tro at du representerte der inne med tanke på at du tidligere har vært hjalmar, mens der inne var Tommy Olsson som ganske så sikkert var hakket mer hjalmar.
   – Hvordan gikk dere frem når dere laget twitterfilmen, og hvorfor valgte dere de, dere valgte? (forøvrig veldig fan av den).
   – Hva tenker du å gjøre videre etter skolen? Skal du satse på film?
   pliispliiis

  12. DU!
   trenger svar på spørsmålene mine jeg å!
   – hvilket parti stemmer du? merker at du er ganske politisk aktiv, og vet at du ikke liker høyre og frp. er det AP eller SV eller RØDT?

  13. Kjære Halvor. Du er ikke bare sykt pen, men også knall sterk, for ikke å gelmme at du er den kuleste personen jeg vet om. Vi er ganske like på mange måter. Slik du forteller om barneskolen hadde jeg det også. Konsentrasjonsvansker ble en byrde. Det er morsomt å se hvor vellykket du er i dag. Det trodde sikkert ikke samfunnet om oss for 10 år siden. Uansett, jeg ble drit glad da du var med i reklamen på tvn. Jeg kan ikke en gang huske hva det var reklame for, for jeg ble så glad da jeg så du var med. Takk for bloggen din. Den er fantastisk god oppmuntring i hverdagen!

  14. Kjære Halvor. Du er den råeste, kuleste, mest intelligente, smarteste (ikke det samme som intelligent), mest kreative, spesielle vesenet av en mann jeg vet om. For ikke å glemme at du har søte truser! Rambopusen er selvfølgelig også veldig macho, søt, varmhjertet (ikke kald i det hele tatt), sofistikert og renslig, den gullklumpen! Du er også en gullklump, Halvor!
   Rambo er katten min, Pusi, sitt store forbilde. Derfor ble vi (han og jeg) superglade da dere hadde lagt ut en video om vennskap sammen. Vi satt dere og koste oss og så på den superkoselige videoen. Men jeg har et lite problem, o store Haldor. Pusi er også litt furten og grinete av seg av og til, og jeg blir veldig trist når han ikke vil komme bort og kose med meg. Leking blir han heller ikke med på, selv om jeg har heklet en mus til han. Jeg blir derfor sittende på gulvet alene og leke med musen min (ikke feiltolk den setningen der er du snill). Jeg lurer derfor på om du som fikset det så bra med Rambo, kunne gi meg et par råd og forslag om paraktiviteter til oss.
   Det hadde vært kjempegøy om du svarte.
   Løøøøv en jente og hennes søte “pussy” 🙂

  15. Haaaaahaaa !!
   Meg og katten min sitter her å kjenner oss godt igjen 😀
   Kjøper dyr mat til henne, men hun skal bare ha ekkel tørrfor. Og hun vil heller drikke vann fra sølepytter enn deilig kaldt vann.. hmm! Halvor, kjenner meg sånn igjen o.o Marry me? <3

  16. Kjære Halvor. Det at du er så pen, sterk OG kul på en og samme gang, gjør at jeg nesten er litt forelsket i deg. Og Rambo. Takk for meg.

  17. Kjære Halvor.
   Jeg ler meg mest ihjel. Håper på flere videoer! 😀
   Du er pen, sterk og kul og sånt!

  18. du er pen og sterk og kul fordi du har en pen og kul a clockwork orange tattoo på leggen. jeg er herved din #1 fan

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg