Klokken er masse

Hei! Nå er klokken masse og jeg er nesten naken!!!!!!!!! (Se bilde vedlagt under)

I den anledning vil jeg bare si at jeg i løpet at de siste dagene har vært svært ativ og beveget meg innenfor (nå fjertet jeg) landegrensene til både Sarpsborg og Røros (ps: Røros-turen er over 10 år siden).

Nå sitter jeg hjemme i sofaen og er smålig beruset av det narkotiske stoffet øl. I Norge er ikke dette betegnet som narkotika, men la oss tenke at vi på gjeldende tidspunkt befinner oss i Dubai eller Iran; Krise. Jeg ønsker ikke å dø. Ikke riktig enda. Jeg har jo en hel masse å utføre først; f.eks hangglider, bollywood-innspilling og innspilling av scatporno (must do).

Her er et bilde av meg og en av bestevennene mine Ove forresten (singel).

Bilde er tatt på Nordby-senteret i helgen og besvarer absolutt ingen spørsmål som omhandler for eksempel Amerikas politiske innflytelse på krokodiller i Amazonas. Det jeg kan fortelle er at jeg kjøpte pizza for rundt 117 kroner og måtte skikkelig på do etterpå. Så kjøpte jeg sokker.

Etter at jeg kom hjem fra Sverige dro jeg på fest med alle hipsterne i Oslo.

Dette bilde er tatt av Stephen Butkus for Natt & Dag. Han er et menneske, og det er jeg også. Derfor er dette bilde verdt minst 1.000.000 $ i streetcreds + penger. Bildet inneholder et bilde av meg (Halvor) pluss en kam som er kjøpt for 30 kroner i Danmark. Anbefales til folk uten kam eller brukbar børste. Eventuelt anbefales det en hammer mot tinningen.

Nå ble dette plutselig et bildegalleri, men det er kun fordi jeg er opptatt med andre ting (oooh). I morgen (tirsdag) skal jeg nemlig på tur til Norges svar på Gangstas Paradise! Jeg snakker ikke om Tsjernobyl, men byen blant de syv fjell. Nesten det samme – om man ser vekk i fra stråling, fattigdom, misdannelse og død.

For deg som er interresert i stråling, fattigdom, misdannelse og død; her er et bilde av meg i Stavanger – 2007. Det har ingenting med noenting å gjøre. Se underbittet. På den tiden hadde jeg rundt 5 bananfluer boende i et lite glass på soverommet.

Jeg vet ikke hva jeg snakker om. Jeg vet bare at jeg er på torget i regnbyen i morgen innen 19:00. Planen er å bæsje offentlg, Det har jeg aldri gjort før.

(Dette bildet ble slettet av Twitter 1.1.2012 i forbindelse med 10.000 followers-markeringen )

Sist jeg var på dette stedet prompet kompisen min inne på Platekompaniet. Det luktet så vondt at jeg ikke kommer til å dra innom der, men det er mulig jeg står utenfor og spør om noen kan kjøre A-Laget for meg.

Nå må jeg sove. Dette er “skrevet” i en mix av fernet og psykose. Klem.

26 kommentarer

Siste innlegg