1. Hahahah staaakars deg, du savner Rambo. Men hvorfor i kålhode har du dratt til syden (eller hvafaen) helt alene i tre uker?

  2. Ja, Lene Marie…jeg er sikker på at han er helt alene og at kamera mannen er en innleid lokal, som tilfeldigvis kan norsk.

  3. Hei Halvor! Var i Krabi-området i januar, og for turister er Krabi aller mest et utfartssted med båttilknytning til mange fantastiske plasser! Hvis du bor i Krabi Town, er det verdt å ta taxi til Ao Nang (som er en turistenes knutepunkt like utenfor). Går longtailbåter derfra til Railey beach og andre helt syke strender i nærheten, og på kveldsstid er det mange fantastiske restauranter som er ca gratis. Hvis dere må gjøre noe i selve Krabi kan dere f.eks. se Tigertemplet.. Mener også på det skal ligge en lagune ikke langt derfra. Anbefaler dere å høre med en turistinformasjon eller lignende, er så sykt mye man kan gjøre.
   Men en ting du MÅÅ gjøre er å dra ut til Phi Phi islands og bo der hvertfall en natt eller to (går ferge fra både Ao Nang og Krabi town som tar 1-2 timer). Veldig spesiell øy som er bilfri med bare trange gater. Den er stortsett fylt med backpackers, og på Phi Phi er det alltid god stemning og et syykt uteliv. Derfra kan du ta longtail båt ut til Maya bay “the beach”. Er helt ok å ha vært der, men er ikke så sykt spesielt med alle turistene. Hvis du bare skal se én plass utenfor Phi Phi er det definitivt Phi Phi Leh Lagoon jeg ville prioritert!! Det er sånn ca det vakreste jeg har sett, og du er stortsett fri for turister der.
   En annen ting du MÅ gjøre på Phi Phi er å dykke! Har du ikke dykkelappen kan du ta sånn prøvedykk hvor du har en instruktør med deg hele tiden, og du får 2 dykk på ca en time hver, og god opplæring i alt du må vite. Har du ikke dykket før så MÅÅÅ du gjøre det! Det er helt fantastisk og det livet som finns i havet i Thailand er helt unikt. Jeg så f.eks. 6-7 haier på nært hold, svære sjøskilpadder, barracudaer, you name it. En helt unik opplevelse, og jeg kommer til å drepe deg hvis du kommer hjem og ikke har dykket i Thailand!!!!
   Kos deg massemasse!!! Thailand er et helt fantastisk land!

  4. Har selv vært i thailand. Men jeg var i phuket. Like ved der du er. Anbefaler å ta en av disse båtturene der du besøker mange øyer og strender og dykker. Dette var veldig gøy. Anbefaler også å drikke 100 flasker vann hver time 🙂

  5. i Thailand har nesten ingen av kattene hale, langhårede katter og de med hale er eksotiske:D lirer på om jeg bodde på samme hotell som du bor på nå, er det krabi resort på ao nang? Men ta deg en båttur El 2 og ri på elefant. Og kos med apene, jeg fikk en ape kasta på meg det. den var søt da

  6. Halla Halvor! Er selv fra Thailand og har vært i Krabi! ( Forresten, det uttales GRÆÆÆBIII) Elsker det stedet! Anbefaler deg å spise masse thai mat, du finner seriøst mat overalt. Jeg må forresten si at de folka nedi der kommer til å kalle deg en ” farang ” og det er altså et ord thaifolk bruker for hvite folk da. Så ikke bli forundret om du hører det! Da vet du ihvertfall hva det betyr! Snu deg med en gang du hører noen si ” farang ”! Husk å vær høflig og si ” savat di kap” og ” khap kon khap” for det betyr hei og takk på en høflig måte. Vær varsom mot mygg, bruk myggkrem. De kommer til å drepe deg. Spør etter ” Gaeng Kiew Wan” når du er på restaurant, det er noe av det mest himmelske du kan spise! Gjør det! Da blir jeg skikkelig stolt altså. Men du må kose deg masse, Halvor!

  7. En tur med båt for å besøke mange av øyene anbefales på det sterkeste! Og du burde også dra til Phi Phi Island. Er ikke vanskelig å få bestilt en dagstur for eksempel der man drar rundt på øyer, med gratis drikke og middag på Phi Phi Island. Thailand er kjempefint!

  8. Skulle ønske jeg var som deg som kan filme at du spiser tånegler og alle synes det er kult Hvis jeg nevner at jeg har kastet en tampong og en barberhøvel ut av vinduet, blir leserne mine oppgitt.
   Du er kul.

  9. kjæra halvor! kan du blogge om hvem som er med deg til Thailand? med bilde og skriv hvem de er, hvordan de er osv 🙂

  10. Jeg har vært i Krabi! Kult sted, men du må ta båt til øyene. Det er der de fine strendene er. Jeg tok dykkerlappen på Kon-tiki Krabi. Hadde en fet svensk dykkeinstruktør som het Neo (ikke Nemo, men jaaaaa det er nesten han har ALDRI hørt det før…) Hvis du møter han må du hilse!
   Kos deg da, og pass opp for she-males.. De er visst ganske vanskelige å gjennomskue ifølge min eks kjæreste (!)

  11. Kjære halvor. Følger du med på rettsaken? Er du ikke redd for en ny tsunami? Det er jeg! Kom hjem fort.

  12. var der i februar og syns det var et sykt rått sted! om du er på en sånn lang Strand må du gå helt til enden av den for der lever det ville aper!! noe annet jeg også vil anbefale er catfish farm, helt sykt fantastisk! En farm hvor man kan gå rundt å mate torsker.

  13. Kjære Halvor. Håper du har det fint i Krabi, og værsåsnill, ikke pell av deg alle tåneglene. Håper du kan blogge snart! 🙂

  14. Kjære Halvor, du som er så vanvittig kjekk!
   …så over til kommentaren: Er det ikke deilig når ting laster seg opp raskt og effektivt? 😉 hahahah. 😀

  15. HERREGUD, jeg ar bodd på det hotellet du er på nå!! Der har faktisk Leonardo dicaprio bodd når han spilte inn filmen “the beach” også. Jeg syns der var helt drit i være i Thailand, men det var bare den første kvelden. TIPS, hvis du skal ta taxi eller kjøpe noe som helst egentlig så spør de ofte hvor du bor, hvis du sier at du bor på et fint hotell må du betale mer enn hvis du sier du bare bor på et hostell. Gooooood luck!

  16. kan du plis lægg mæ tel på instagram. æ heite benedictep, å har nættop lagt dæ tel<3 æ ser ut som æ e åver 16 btw å e fra nordnorge:*

  17. Henger meg på Mariells anbefalinger. Pluss at når jeg var der hadde de et dritstort matmarked i sentrum, men absurde og litt gode ting, og en karaokescene hvor små jenter i store kjoler dansa i bakgrunnen. Det var ganske gøy – tror det var i en helg.
   Jeg tok også en sånn derre padletur som man kjøper på hotellet. Vi padla rundt i mangroveskogen. Og det er også ganske kult hvis du ikke har sett mangroveskog. Vi padla også inn i huler og på noen rare sandbanker. Sikkert bare å henvende seg til hotellet for å få informasjon om det.
   Ha en fin tur. Ikke bli matforgifta, a.

  18. har ikke vert i krabi, men vi har sommerhus i hua hin, tre timer fra bangkok.
   du måå prøve snorkling, spise innbakt kylling, spise khao pad gai(fried rice with chicken), starbucks(du er jo trossalt blogger), prøve thai massasje(!!!) og spise på pizza company, thailands peppes pizza, bare 5,37 ganger billigere!:)

  19. Først er billen like stor som en ananas, deretter kokosnøtt og så fersken… Hm… Høres logisk ut 🙂

  20. Kjære Halvor.
   Du er sinnsykt deilig!!
   og vi har samme bokser.
   og jeg er en jente.
   la oss bli venner.
   hadet 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg