Fortsatt i Thailand

Jeg befinner meg stadig i dette landet som kun består av trær og insekter. Og apekatter. Og veier, butikker, mennesker, husdyr, luft, vann og Singha. Jeg har blitt god venn med Singha. Dagens film er ikke helt ny. Jeg tror den har brukt 5-6 dager på å laste den opp. Det er bare, som man sier på fagspråket, ÉN strek med internett. Jeg forventer at dere nyter dette makkverket.

Filmen er kjempedårlig, men sett dere i min situasjon. Jeg løp ut av skogen med 50 apekatter i hælene, brølende etter menneskekjøtt. Hadde jeg gjort flere forsøk på å bli venn med dem, enn hva jeg allerede gjorde, så hadde jeg ikke rukket å stikke av – med min refleksjonstid på rundt 2 minutter. Jeg ble god venn med tusenbeinet, da. Har truffet på en vill elefant og en mann som heter Crocodile også.

Er halvveis i oppholdet mitt nå. Har badet i hotellbasenget én gang, og kjørt litt buss. Skjønner ikke hvordan man kommer seg til havet og James Bond-fjellet, men det er vel sikkert ikke så viktig. Vi har fjell hjemme i Norge også, og James Bond har jeg på DVD. Aller mest savner jeg MacGyver. MacGyver og pus 1 og 2. 

29 kommentarer

Siste innlegg