Farvel Thailand, din skitne skjøge!

Siste filmen fra Thailand. Nå er jeg hjemme hos Rambo igjen. Tror jeg skal skrive et sammendrag med bilder også, men med mitt internettnivå kommer det vel ikke før neste år. 

Tre uker i Thailand. Jeg ler av meg selv, mens jeg barberer meg og smører inn ansiktet med aftershave med selvbruningskrem i. Jeg er jo bleik etter et så langt opphold innendørs, mettet på junkfood.

28 kommentarer
  1. Kjære Halvor, du er kjempe pen, sterk og kul, klarer nesten ikke fokusere på noe annet. Du er klar over at du er en av norges morsomste ikke sant? Hjemmesiden din lyser opp dagen (eller uka, siden du poster så sjeldent) min. Takk for det!

  2. Ser du har storkost deg i Thailand, alltid kos med litt fregner på nesetippen, hehe. Men min kjære, gode venn, må vi øve litt på kj-lyden? Hjelper deg gjerne – enten før eller etter ekteskap!

  3. Jeg skjønner ikke hvor på Briskeby du bor! Awesome hjemmeside. JOKER på Briskeby er det eneste som drar komforfaktoren ned ved å bo her. Joker suger baller

  4. Kjære Halvor.
   Jeg ville bare si at du er kul. Og morsom. Når du slutter og blogge, da blir alt kjedelig igjen. Måtte dette vare for evig.

  5. Kjære Halvor.
   Når du har på deg ulve t-skjorte blir det som om de to morsomste menneskene i hele verden blir blandet. Deg og KassemG. LOVE! (men du er kjekkere og sterkere og penere og kulere og sånn)

  6. Sjære Halvor!
   Så deg på tv for noen minutter siden og så hadde du med deg Rambo. Må se reprisen imårra.

  7. Var på samme hotel som deg i høst. Var der med farmor. Det var ganske ekkelt, og skilpaddene var ufattelig skumle! Men maten på hotellet var jo ganske god:)

  8. værsåsnill å legg ut klipp fra Ettermiddagen! Visste ikke at du skulle vere med og fikk ikke sett det, vil så gjerne se siden du er så pen, kul og sterk!

  9. Kjære Halvor. Jeg føler et stort savn. I går fant jeg ut hva det er. Endelig tirsdag! Halåå har dere glemt oss? 🙁 Kan vi forvente en episode neste tirsdag? Vær så snill! Det gir meg styrke.

  10. Kjære Halvor, du er vakker, klok, poetisk, søt, osv.osv
   Poenget mitt er NÅR KOMMER NESTE VIDEOBLOGG??????

  11. Kjære Halvor. Jeg kom til å tenke på noe svært trist i dag. Tenk om du slutter å oppdatere hjemmesiden din? Selvfølgelig skal du ikke deet da(?!) men ja.. Hvis du hadde slutta hadde det vært som å miste en utrolig viktig del av livet mitt. Føler meg passe tragisk som er avhengi av deg, og du vet ikke engang hvem jeg er.. Men sånn er det da. Hver dag forbreder jeg meg mentalt på dette, for alle de beste bogger(i ditt tilfelle hjemmeside) slutter. Så hva jeg prøver å si er, ALDRI SLUTT!

  12. Genio!
   Jeg ler av meg selv sjæl noen ganger, men mest av deg 🙂
   Helt overraskende en dag jeg kommer inn på stua (mener ikke at det var overraskende at jeg kom inn på stua) surfer kjære stelillebror på nettet (trygt). Han var på youtube og ble scarred for life mens han så på videoene dine. Etterfulgt med en hel masse spørsmål om deg og Rambo. Blant annet; “Hvorfor heter han Rambo? Hvorfor kan han ikke hete Halvorsen eller Rasmus?”
   Jeg skal få han til å tegne en fin tegning til deg jeg 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg