REKE!

Hva driver jeg med om dagen, egentlig? Jo, jeg sitter innendørs. I sofaen min. Og finner nye måter å ta metabilder på.

Det er liksom ulempen ved å ikke ha en jobb, et verv, eller noen annen form for forpliktelser. Selv om jeg står opp tidlig og har en rekke mål for dagen, så har jeg ingen deadline, ingen som pisker meg (hverken sjef eller dame) og heller ingen lønn. Derfor blir det fort til at jeg bare surrer innendørs hele dagen – helt til jeg tar meg “pause” og sykler en liten tur rundt i Oslo – og så fortsetter å surre hjemme igjen. 

Jeg kommer til å få krampe i hjernen snart. 

Jeg har døgnrytmen til en hamster, og ser stadig mer ut som en. Jeg vet ikke hvordan dette bildet ble tatt, men mistenker at Rambo har en finger med i spillet.

Har du husket å drikke tranen din?

Jeg drikker tran når jeg står opp, og når jeg legger meg. Det har legen min sagt at jeg trenger, for jeg har visst D-vitamin på 35, og det vanlige er visst 150 eller noe. Jeg vet ikke hva de tingene betyr, men jeg gjør alt legen min sier – bortsett fra å spise mat til faste tider, trene, få venner og tjene penger. Han har skrevet en liste på ting jeg må gjøre. Jeg skal begynne på den litt senere. I morgen eller i januar eller noe.

Selv om jeg bare surrer hjemme, så forsøker jeg å gjøre produktive ting. Blant annet har jeg lastet ned noen apper for å følge med i tiden og kanskje bli sosiale medier-gründer på fritiden (hele tiden, altså).

Snapchat var gøy i omtrent to timer, men nå kommer jeg ikke inn lenger fordi mailen min visstnok ikke er i bruk – noe jeg vet at den er! Snapchat er en løgnhals og bedreviter. Jeg hater Snapchat. Rambo gjør også det. Vi planlegger å skrive kronikk om denne saken – og kanskje holde noen foredrag når gründer-jobben er i boks. Fikser det senere. I morgen eller noe. Kanskje neste år.

Når jeg tenker meg om; det er ikke helt riktig at jeg kun drar ut én gang om dagen for å sykle. Jeg er nemlig innom Joker på Briskeby minst 3 ganger om dagen for kjøpe farris! I sommer hadde de en kampanje der man kunne få gratis t-skjorte. Det gjør Joker til verdens beste butikk, selv om de som jobber der ikke snakker noen språk i det hele tatt. Jeg elsker alt som er gratis.

Her er jeg på sykkeltur. Jeg har ingen fast rute, men den innebærer en del tøffe terreng – spesielt rundt på Briskeby-området. Jeg tør å påstå at jeg er blant Oslos råeste bysyklister.

Dette er de fineste hundene jeg møtte på sykkeltur forrige uke. Jeg hilser på alle dyrene jeg sykler forbi. 

Noen ganger gråter jeg litt når jeg møter fine dyr (alle dyr). Av alle skapningene på jorden liker jeg dyr (inkludert fugl, fisk og øgle) og mennesker med aspergers best. 

Dette er Jonas Philipe, forresten. Jeg møtte han på Aker Brygge da jeg var ute å syklet. 

Han har vært med på TV2 Oppgrader. Jonas Philipe har to facebook-profiler som er i et forhold med hverandre. Genialt.

Forrige helg var jeg i Hønefoss. Jeg var der i en time. Spiste pølse. Dro til Drammen med Fattern.

Her er vi i Drammen. Så dro vi hjem til Asker.

Dette er bandet mitt. Sammen har vi gitt ut klassiske kassetter som “Jeg ønsker meg en venn” og “Jeg ønsker meg en venn 2”.

Brillene er forøvrig Fattern sine, og han nekter å selge dem. Etter å ha øvd med bandet, så dro jeg hjem til Briskeby igjen.

Hjemme. Jeg har blitt kunsteier!

Jeg feiret min nystartede kunsteierkarriere med en real fyllekule alene hjemme – mens jeg så på Frustrerte Fruer sesong 3. Rambo var hos naboen.

Som kunsteier skal jeg og en som heter Carina få en baby som skal hete Maur Ingott. Vi skal bli stjernepar og komme med kontroversielle uttalelser om barneoppdragelse, og fadderen til Maur skal være datteren til Aune Sand og Marianne Aulie. Måtte bare si det nå – sånn at dere leserne er forberedt på at jeg kommer til å være mye i Se og Hør i løpet av 2015-2016. Aune Sand henger også mye på Joker på Briskeby. Litt usikker på om han har benyttet seg av t-skjortekampanjen.

For noen dager siden fikk jeg besøk av fettern min Jonas. Han er hyggelig, men ser opp til meg på en måte som fort kan bli litt kleint. Han skal liksom ta bilder av meg hele tiden for å skryte av at vi er sammen og sånn.

Vi dro på Ice Cube-konsert sammen.

Jeg liker Ice Cube. Han ser ut som Boo – den bamsehunden fra Facebook.

Så var jeg på boklanseringen til Linnéa. Hun er så fin og flink. Jeg er stolt av henne.

På dette tidspunktet hadde jeg vært litt for mye ute i forhold til hva jeg egentlig orker, så jeg dro hjem igjen etter bare noen timer. 

Jeg har ikke lest boken hennes enda, men håper ikke det hindrer dere i å gjøre det. Det er bare jeg som er så ekstremt treig, også er boken utsolgt, også har jeg egentlig brukt opp alle pengene mine på øl gjennom hele sommeren. Men jeg skal lese den i løpet av høsten. Kanskje vinteren.

Nå orker jeg ikke å skrive mer. Må nesten en tur til Olsen for å vise frem den nye t-skjorten min til de andre. Hva er din sommerfavoritt? Min sommerfavoritt er REKE!

Om noen vil bli vennen min – send meg en mail. Hilsen Halvor.

30 kommentarer

Siste innlegg