Bok: Mammas Svik

De fleste av dere har fått med seg medieoppslagene om overgrepene i Alvdal. Nå har tanta mi, Anne-Britt Harsem, ført pennen for «Eline» som er eldste datter til Alvdal-moren som nå soner 12 års fengsel – og sammen laget en bok som forteller om Elines oppvekst preget av overgrep og vold, og hvordan hjelpeapparatet og barnevern svikter totalt i etterkant av dette.

Boken viser hvilke skade overgrep gjør på et menneske, lenge etter at de fysiske sårene har grodd – men tross selvdestruktiv atferd har det gått bra med Eline. Nettopp derfor kan og bør historien hennes deles videre, med et sterkt ønske om at boka «Mammas svik» kan være til hjelp og støtte for andre overgrepsofre.


Slik ser bokomslaget ut. 


Tanta mi. Hun har gjort en god jobb med å skrive den tragiske historien til Eline om til bokform.

5 kommentarer
  1. Kjære Halvor! Syntes det er utrolig bra av deg å skrive om sånne temaer og, ikke bare humor og tull som du som oftest gjør. Altså det er jo faktisk derfor jeg leser bloggen din, men når du skriver om sånne temaer fremstår du og viser du at du ikke bare er gal 🙂 Du er forresten, pen sterk, morsom, fet (ikke i størrelse, altså) og superduperuberkul.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg