Et innlegg om trening, dyrlegen, penger og øl.

Heia hjemmesideeeen! Unnskyld for at jeg ikke har hjalmaret i det siste, liksom, men jeg har vært sykt opptatt liksom. Dagene mine er jo, som dere vet, fylt med innhold som for eksempel tiss og bæsj og øl og derfor har jeg ikke kunnet hjalmare selv om jeg ikke har jobb eller noe å bruke livet mitt til. Men jeg har vært i Mjøndalen da.

Også har jeg vært på Arzela Kro for å spise hamburger, men det var stengt, så derfor måtte jeg spise snø i stedet.

Nam nam, snø. 

Så var jeg i Asker for å feire bursdagen til lillesøsteren min, Stine, som ble tre år. I familien min vekker vi hverandre grytidlig om morgenen når noen har bursdag for å starte dagen til vedkommende ekstra hardt og brutalt. Her er klokken 05:45.

Søsteren min fikk noen ballonger og en pakke som hun ikke orket og pakke opp. Hun skjønte ingenting.

Jeg hadde ikke gave til henne fordi jeg har brukt opp alle pengene mine på EBAY. Til gjengjeld sparer jeg til en MAC (trendy datamaskin) som hun skal få i presang når hun blir tretten – slik at hun kan begynne å blogge og dermed bli rik. Det kalles investering og sunn fornuft, bare at “sunn fornuft” er byttet ut med “mangel på selvinnsikt”. Vi lever da tross alt i 2023 og har nettopp påbegynt den femtende sesongen med Paradise Hotel. Da får det værra grenser på hvor smarte og intelektuelle og aksjemeglete vi skal værra, hva??!?!!?? HÆ?? JEG VIL HA SILIKONPUPPER, JEG ER VOKSEN!!!! 

«Hva har skjedd med hodet mitt?» «Ah, ikke noe spess. Du var bare offer for et lite tillitsbrudd til den neste generasjonen. Nå er du naiv og ubrysom igjen.» «Ok, flotters!»

Her er Fattern og meg selv utenfor hovedkvarteret i Asker. 

Det er der inne jeg levde ungdomsårene mine, og en dag skal det bli et museum som skolebarn og folk med psykiske utviklingshemninger kan komme for å spise overpriset is og vafler. Jeg vet ikke hva som skal stilles ut – men det skal være noe som er utrolig gammelt og kjedelig. Kanskje reguleringen min. Eller pornotegneserien jeg lagde da jeg touchet innom “puberteten”. Kanskje de en gang positive fremtidsmålene mine kan henge der inne et sted, også. Så rart det kommer til å bli når jeg i mangel på en karriere må jobbe som vaskehjelp på mitt eget museum.

Det er nemlig ikke bare-bare å være en 24 år gammel mann uten inntekt, med EBAY-avhengighet og et for alltid ødelagt renomé. Fattern prøver alltid å forklare meg at det er viktig å ha mer inntekt enn utgifter. Han skulle bare visst hva jeg kjøper for pengene jeg ikke har når jeg ruser meg på EBAY….

Som denne råkule sadomasken til 500 kroner.

Og denne boken om japanske underliv.

Og denne rådyrmasken som jeg kjøpte fordi jeg synes rådyr er råsøte – men aldri får kost med dem. Det gir ingen mening. 

Så dro jeg på byen med Alexander, Linnéa og meg selv for å drikke øl jeg ikke har råd til.

Øldrikkingen min har gått fra å være sosial eksperimentering, til å bli en nedbrytende, asosial, pengeslukende virkelighetsflukt. Ikke fordi jeg har problemer med øl, men fordi jeg er naiv og tror jeg orker å dra ut alt for ofte. Når jeg først drar ut forstår jeg hvorfor jeg hater å dra ut. Fulle nordmenn på byen i Oslo er verdens verste mennesker. De er forferdelige. Og da rygger jeg inn i et hjørne med meg og mine – totalt uinteressert i å snakke med omverdenen – mens jeg misbruker så mye øl som mulig (+ en fernet eller fem) for å få blackout og forhåpentligvis våkne opp hjemme uten å huske hva som skjedde. Sånn er tankegangen min – og det er på grunn av den tankegangen at jeg ikke liker å diskutere holdning med familien min. Jeg prøver ikke å fremstå om en sær einstøing, men jeg er ikke en høyrevelgende Moods of Norway-bruker heller.

Meg og Linnéa i et hjørne på et utested. Takk gud for iPhone i sosiale sammenkomster. Uten den hadde jeg nok druknet.

Dagen derpå gjør jeg det samme som jeg gjør hver dag. Sitter i sofaen med pus og tar bilder av meg og pus. Mens vi søker etter et innholdsfullt liv på Finn.no. Jeg vil bli LEGO-entrepenør. Rambo vil bli kokk. 

Rambo er verdens beste katt, selv om han er gal og vil overta verden med atomvåpen. Her blir han intervjuet av en fyr som ikke skjønner at Rambo egentlig bare snakker kattespråket “Mjau”.

Her om dagen tok jeg med meg Rambo til dyrlegen for første gang – kun for å se at alt (bortsett fra psykopat-trekkene hans) står bra til.

Meg og pus. Vi er bestevenner. Han fikk en vaksine av legedamen, og masse skryt for å være verdens peneste katt noen sinne. 

På vei tilbake så vi en parkeringsvakt som stod og skrev ut bot til en usynlig, feilparkert bil. 

Dette understreker min påstand om at parkeringsvakter er en menneskerase som er enda dummere enn meg selv – og burde skjermes fra samfunnet.

Til slutt vil jeg gjerne fortelle at jeg ar begynt å trene – og dermed også påstartet nok en “gå opp i vekt”-diett. En diett som aldri før har funket. Jeg veier under 65 kilo. Her er en cheeseburger fra McDonalds. Den smaker urin, men Anders (menneske) sier at jeg må spise drittmat. (Les: Mer drittmat enn før.)

Treningen innebærer også trening. Beinhard trening. Push it to the limit! Sky high! Power boys for life! (Prøver å lage noen fete mottoer som jeg kan syngerope mens vi jogger – sånn som i Fangene på Fortet.)

Mye av treningen består av å ta bilder av at Anders trener. Anders har spist drittmat og pumpa muskler (treningssjargong) i så mange år nå at han har blitt biff (sterk) – så det er mye kulere å se hvor rå han er til trening enn å gjøre det selv.

PUSH IT TO THE LIMIT!!!!!!!! SKY HIGH!!!!!! POWER BOYS FOR LIFE!!!!!!!!!!! 

Legg merke til pannebåndet mitt. FILA selvsagt – bestilt på EBAY. Pannebånd skal være mitt virkemiddel til å komme meg gjennom sommeren uten å klippe meg. Målet er å se ut som monsterbomsen i Mulholland Drive innen 17.mai 2014.

UÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!! 

Jeg vet ikke om du skvatt like mye nå som jeg gjorde første gangen jeg så Mulholland Drive, men jeg antar at du gjorde det da jeg er en mester i min nådeløse skrekkfilmdramaturgi.

Etter trening feiret jeg økten med noen øl.

Ingen ting er som noen øl.

10 kommentarer
  1. Ler du selv når du skriver noen av disse innleggene? Innholdet er egentlig så lite interessant, men likevel så artig formulert. Liker’e!

  2. Parkeringsvakten står bare og oppdaterer Instagram. Og bloggen din. Og så sender hun mail og truer med å anmelde deg. Story of your life.

  3. hei Halvor. Jeg er også avhengig av Ebay, og kjøper de merkeligste ting derfra. Ebay er så gøy!! Har du noen tips til noe gøy jeg kan kjøpe bare for å kjøpe? Jeg er en forbruker.

  4. Kjære Halvor
   Du er pen, sterk og kul. Alle vil være venner med deg. Håper du fikk en funksjonsjakke til jul.
   Skuffende at du ikke stakk innom meg når du var i 3050 aka traktorbroilerbygda aka Mjøndalen. Jeg kan godt drikke farris med deg, hvis du vil.
   Hilsen Mjøndalenjenta 123

  5. Kan eg plox få ta på katten, mene selvfølgelig ingenting drøyt ved dette spørsmålet. Og siden du e sånn overklasseantihøyregutt, så fortjene eg å ta på katten din. og plooox, kan eg ta på barten din, den over leppen, enda ikkje noe drøyt fra min side, pus.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg