Litt liten film.

For et par dager siden møtte jeg noen svært unge og svært lovende mennesker som en gang i fremtiden skal styre landet dersom de velger å begynne med politikk, vinner valget og blir statsministere sammen. I så fall er det litt rart at de studerer mediafag, for det er nettopp det disse ungdommene studerer, og det er derfor de møtte meg. For å lage en liten film. Her er den lille filmen. Det er ikke meningen at man skal lære noe her. Det er en liten film, og ikke noe annet enn en liten film. Ikke vanvittig liten, men litt liten. Vel bekomme.

Her er for øvrig et bilde av meg og ungdommene. De ga meg tidenes råeste gave mot at jeg postet den lille filmen på hjemmesiden.

Dersom DU har noe du vil få publisert på hjemmesiden min, og sitter på noe gammelt FILA, så er det bare å si fra. DÉT er en ting vi fikser! For øvrig vil jeg beklage min særdeles dårlige tilstedeværelse som hjalmar. Det er ingen annen grunn til dette enn at jeg ikke gidder, og jeg gjør ikke dette for penger, derfor trenger jeg ikke å hjalmare når jeg ikke gidder sånn som alle rosafjortisene må. HAH, jeg vinner alltid. Og kommer tilbake snart med noen smarte innlegg om kjønnshårene mine blant annet.

7 kommentarer

Siste innlegg