Eliten er en illusjon.

Det store internettet renner over av nettcasino, sosiale medier og andre nettsteder som ønsker at du skal registrere deg, bruke tiden din der inne, trykke på reklamene og kaste bort masse penger som de fortapte gründerspirene bak disse nettstedene tror at de kommer til å bli rike av.

Verst av disse må være de evinnelige datingsidene. Forstå meg rett; jeg synes det er fint at mennesker kan bruke internett til å møte andre mennesker, men noen av disse datingsidene virker mer kyniske i markedsføringen sin enn andre når de prøver å lokke til seg single mennesker ved å få dem til å tro at utvalget er “bedre” – at du kan forvente mer, og føle deg som en ekte Don Draper selv om du faktisk har nådd et punkt der du betaler penger til et nettsted for å finne noen å snakke med. Sidesprang.no er et eksempel på disse sidene, som markedsfører seg som et sted som kan hjelpe deg med å være litt utro på si – pakket inn med fine bilder av folk som smiler og koser seg. Etisk forsvarlig, ikke sant?

Elitepartner er også en av disse, og reklamen deres popper opp overalt om dagen. Den forteller seeren at man kan forvente svært høy kvalitet dersom man velger å registrere seg hos dem. Jeg synes det virket såpass LOL at jeg gikk inn for å se hva dette egentlig er for noe. Og det var akkurat som forventet. Med bakgrunnsbilde av en businessdame på et kontor, emblemer fra rare skoler i utlandet for gi et inntrykk av seriøsiteten til dette totalt useriøse datingnettstedet, og faktaopplysninger om hvor mange millioner medlemmer de liksom har. 13 millioner, faktisk. Ved siden av registreringsboksen står det «For single med høye forventninger» for å understreke at kvalitetssjekken av disse 13 millioner medlemmene er på topp. Ikke rart folk registrerer seg. Her MÅ MAN JO klare å ordne seg en sexy businessdame.

Jeg måtte prøve å registrere meg. Ikke fordi jeg var i desperat søken etter en sexy businessdame, men fordi jeg ville finne ut hvor vanskelig det egentlig kunne være å bli medlem av dette ekslusive datingnettstedet (med 13 millioner medlemmer).

Dette bildet kom opp da jeg trykket på “Registrer deg gratis nå”-knappen. Særlig at disse folka – som for øvrig ser ut som verdens kjedeligste “kvalitetsmennesker” – har registrert seg på datingside på internett. Det er tydelig at menneskene bak Elitepartner.no nettopp har lest boka “Internett-gründer for dummies”.

Så begynte jeg å fylle ut skjemaene. Nå skal ikke jeg si at jeg er et fantastisk menneske fra før av, men jeg tillot meg å overdrive bittelitt for å sette det litt på spissen.

Etter å ha brukt omtrent to timer på å beskrive meg selv som verdens verste menneske ble jeg sendt videre til en slags counter som skulle sette meg opp mot de, jeg sier det igjen, 13 millioner andre medlemmene. Dette tok omtrent syv sekunder, og jeg fikk dessverre ikke vite hvor stor matchen ble.

Så ble jeg sendt til neste side som gjorde meg ganske irritert. Etter å ha brukt dritlang tid på å fylle ut det J**** skjemaet ble jeg fankern meg bedt om å velge hva slags prispakke jeg vil ha. What? Det stod jo at det var gratis registrering!!! Jeg gikk fra å føle meg som en granskende skeptiker og wannabe-journalistspire til å HATE Elitepartner.no for å ha brukt opp tiden min i tro om at jeg skulle få registrere meg gratis. DRITTSEKKER!!!

Det viser seg at Elitepartner lar deg fylle ut dritlange skjemaer gratis, men du må betale penger for å faktisk få tilgang på disse 13 millioner andre medlemmene. Jeg melder meg heller inn i FrP enn å betale penger til Elitepartner.no, derfor får jeg dessverre ikke lagt ut noen stikkprøvebilder av de 13 millioner businessdamene der inne. Men det er egentlig ikke noe. Jeg fikk registrert skjemaet mitt, noe som betyr at hvem som helst andre kan gjøre det samme – og så lenge man i tillegg betaler vil profilene havne der inne – like elitistisk som en sliten cheeseburger på McDonalds.

Nå skal det sies at kvalitetssjekken faktisk kicket inn etter to dager da jeg forsøkte å legge inn et ålreit bilde av Osama Bin Laden som profilbilde. Jeg fikk dermed også bekreftet hvor grenser går for hva Elitepartner ser på som høy kvalitet. Fair nok.

Til slutt kan man jo spørre seg selv hvorfor jeg gadd å bruke flere dager på å registrere meg og lage dette innlegget. Jeg vet egentlig ikke helt selv. Jeg blir nok bare veldig oppgitt over tanken på at mange der ute faktisk betaler nettsteder som Elitepartner.no penger fordi dem faktisk tror at de vil få seg noe “bedre” der enn andre steder. Sånn er det ikke. Nettdating er nok fint og flott, men ikke forvent noe mer av mennesker enn hva andre mennesker kan forvente av deg. “Eliten” er en illusjon. Spar pengene og bruk dem på en fuckings blomsterbukett. 

10 kommentarer
  1. …men Kjære deg… Halvor…Du er jo god på Sosiale medier da kjekken… 😉 …men neida…det var jo selv følgelig IKKE med…
   Ps. Jeg vil tro du kommer til å få napp på noe skikkelig “godis” riiimelig kjappt på den profilen din der . :))

  2. Dette er bra shit, Halvord. Måtte du bli en elite på å buste duste svams på nettet. Heia

  3. Svams er forresten det scammere kaller scams. Egentlig ikke, men det hadde jo vært tøft

  4. Kjære Halvor. For noe dritt. Du fortjener så mye mer en de stygge damene fra elitepartner. Ha en fortsatt fin og ålreit dag.

  5. Kjære Halvor. Nettdating er ikke noe for pene, sterke og kule personer som oss. Spesielt hvis man bare blir kontaktet av 54 år gamle indere. (True story). Æsj, nettdating.. isj!

  6. En gammel, vanskelig, runkende, røykende, alkoholisert hykler, som også er en lat, rotete, motløs, stresset, sint, distansert, krakilsk, mislykket, sjefete. irritabel, aggressiv, etterdiltende, rastløs, ego, sjenert, sta, trist, projeserende, engstelig, bekymret, ukontrollert, deprimert mannlig kattedame zebra (flykter fra farer).
   Gi meg snapchatten din sånn at jeg kan se morsomme bilder av deg uten å måtte gå på twitter.
   Klem fra your biggest vifte på engelsk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg