LIFEOFNORWAY

Her om dagen var jeg ute med kusina mi, fetteren min + metalvennene til fetteren min. De har en videoblogggreie gående på YouTube (sjekk HER) som jeg ble en del av denne kvelden. Det hadde jeg egentlig glemt. 

Hva synes dere om engelsken min? Jeg synes den kommer seg.

8 kommentarer
  1. Kjære Halvor.
   Til å starte med må jeg bare meddele hvor pen, sterk og kul du er.
   For å komme til poenget vil jeg bare si at du er utrolig bra!

  2. Kjære Halvor.
   Er det meningen at du skal ligne på Phil Anselmo på bildet ditt eller er det helt tilfeldig? Til og med likt merke i panna.

  3. i will not survive. men du gir meg visdom. FJOH FJOH FJOH sa fuglens lille farfar som så snart forlot lille per oskars redeFENDENS DRID, FORLISFORLIS. ee nei feil person trodde ikke du hadde fått det før du sa det til HAN??? HAHAHAHAH nei nå sviver det i både celler og mage. DU har kanskje ikke hilst på dem før nei, bare meg som trodde du ble invitert til de andre i klassen som egentlig ikke hadde hørt om James Ferrors tragiske ulykke? OH a little less than i few smokes i will thinks. Forsvar deg selv fyrst. – du bodde ikke alene når du var rundt om 23? joooooooo….. Kæng Helverd. Svensk svansk svensk svesnk svnkrnf SVENSK?! Virkelgen tror du alle snakker svensk? jeg må bare beklage er det meg du ser etter?

  4. Du er så best, Halvor! Nok en gang i natt har jeg drømt om deg, HAHA. Det var liksom deg OG Synyster Gates i samme drøm. Kan det bli bedre? I think not. Jeg skal ikke gå inn på detaljer for å unngå å skremme deg minst mulig. Jeg vil trossalt møte deg en eller annen gang før jeg dør!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg