Norges yngste graffitimaler?

Jeg har hatt lillebroren min, Ruben, på besøk i helgen. Jeg har begrenset med erfaring med niåringer – og måtte være litt kreativ for å finne ut hva vi skulle gjøre sammen mens han var her. Vi endte opp med å male graffiti, vi.

Pay2 stilte selvsagt opp for å male med han. For å sitere ordrett hva Graffiti- og breakdancelegenden sa om lillebroren min: «Han er nok Norges mest potensielle “king” akkurat nå. Jeg gir Ruben to år, så vil vi se store utskiftninger i det norske graffitihierarkiet. Jeg vil være med å male med han nå i starten slik at jeg kan vinne tillit, og etterhvert ta han med inn i COD crew.»

Her er min piece. Jeg ble egentlig fornøyd med den, men så fikk jeg se sluttresultatet av Ruben sin piece, og da syntes jeg ikke at min egen var noe særlig kul lenger.

Her er Ruben sin piece. Fargekombinasjonen, den kreative bruken av refleksoransj, de livaktige boblene, de kreative overgangene. Jeg mener at dette er profesjon, og et klart budskap om en ny æra innenfor den norske graffitiscenen. Jeg er stolt som får følge med på lillebroren min fra første rad. 

Storebror og lillebror. Vi har hatt en kul helg. Spist godteri for mange hundre kroner og vært våkne til TO OM NATTA!!! Hva blir det neste, liksom.. At vi flytter inn på Blitz?

Funfact: Dette er ikke første gangen jeg hjelper niåringer med å male graffiti – ei heller første gangen jeg filmer det, og legger det ut på YouTube. Det er visst i ferd med å bli “greia mi” det her. I filmen nedenfor er det – hold deg fast – lillebroren til typen til storesøsteren til eksen min som sprayer sin første piece på plater utenfor det gamle huset mitt i Asker. Filmen er fra 2006.

Hva synes du? Jeg mener vi står overfor neste generasjons store kunstnere her. Da tenker jeg selvsagt spesielt på Ruben, som viser en unik interesse for faget. Dersom noen vil kjøpe bilder av han kan jeg (manager) kontaktes på mail. Startpris ligger på … 5000 kroner. Nei, 50 000 kroner!!! Det er en rimelig investering.

11 kommentarer

Siste innlegg