FILA

I en verden dominert av rappere som kun rapper om dyre klesmerker som Louis Vuitton, Gucci, Mark Jacobs og Versace var det på tide å ta grep. Sammen med Lættis Weed (en institusjon innen russemusikken) og Young Björn Borg (mitt alter ego) har vi gått sammen og laget en musikkvideo som handler om de tingene som virkelig betyr noe; bitches, ass og klesmerket FILA.

Kommer du nå til å tenke deg om to ganger før du sponser den skitne designerklærbransjen? Håper det. Kjøp FILA i stedet, og bruk spenna du sparer på å kjøpe låta vår fra iTunes! Vi trenger pengene… (for å kjøpe mer FILA.)

Filmen, låta og det generelle samarbeidet er laget på dugnad av gode venner og bekjente, og har ikke kostet oss annet enn verdigheten å lage. Sophie Elise hjalp oss stort ut som alltid når hjelp trengs – og beholder stadig førsteplassen på favorittmennesker-lista mi.

Takker også til Bars Lakken og Stian Stavlund for å hjelpe til med selve sangen. Den høres mad bad rad ut, selv for Young Björn (meg) som hverken kan synge, rappe eller uttale et eneste ord korrekt på engelsk.

Til mine kjære læsere: Hjelp oss gjerne med å dele låta, videoen og dette innlegget. Ingen av oss har ekte jobb, og vi trenger penger til mat. Klem.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg