RECAP

To av musikkvideoene jeg lagde på denne tiden i fjor passer jo like godt i år, nå som vi går inn i nok en blå- og rødmalt mai-måned.

“Fuck Russen” ble laget som en practical joke mot russen. Tekstuelt strider den jo mot alt det russen står for, men så pakket vi den inn i en sjanger som russen elsker. Målet var at russen skulle pumpe antirussemusikk ut av bussene sine – og det gjorde de. 

Vi heldig det veldig moro med denne, tross at en idiot ansatt hos “ROK” fikk musikkvideoen vår slettet fra YouTube på et svært tynt grunnlag. 15 fps av musikkvideoen var “stjålet” fra en av ROKs publiserte partyfilmer på Youtube. (15 fps tilsvarer omtrent et halvt sekund.) I tillegg hadde denne ansatte et personlig problem med en av statistene i filmen. Veldig pinlig fra ROKs side. Den ble heldigvis godkjent igjen etter at jeg sendte mail til samtlige i dustebedriften. Ingen svarte på mailen, tho’.

“Dagsfylla” ble laget like etterpå. Vi samlet en haug av fjorårets Paradise-deltakere, og spilte inn låt + video på under to døgn. Helt kaos.

Stian skulle spille inn Robinson-ekspidisjonen, og måtte sette seg på flyet fra Gardermoen samme dag. Derfor møtte han opp rundt 07 om morgenen for å spille inn refrenget – som måtte autotune’s så kraftig at maskinen nesten røk – og så løp vi ut for å filme det i gata utenfor. Bygdegutten fra Valdres drakk på seg blackout rundt klokken 10-11, og da vi endelig var kommet igang med innspilling på taket i Oslo sentrum var alle Paradise Hotel-deltakerne så dritings at vi knapt fikk filmet noe som helst. Stress, men gøy.

Låtene finnes også på Spotify og iTunes.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg