MIN BEKJENNELSE

Forord:

Norges favorittblogger, Fotballfruen, er i hardt vær etter å ha innrømmet at hun har redigert flere av bildene sine. Det er snakk om større pupper, trangere midje, og andre enkle grep for å opprettholde den ekstremt polpulære og inntektsbringende internettkarakteren hun har skapt. Kvinner over hele landet raser nå mot fotballfruen – som med sin illusjon av perfekto også har skapt et nemesis for en stygg kvinnes skakkkjørte selvbilde. Nå har kvinnehaterne (kvinner) ny ammunisjon å angripe bloggeren med, i stedet for å fokusere på det virkelige problemet; mangel på selvinnsikt. Fotballfrue skal og må tas! Retusjering av bilder på en blogg er bare IKKE greit! IKKE GREIT!!!

Folkens…

Jeg har en hemmelighet å komme med… Det er en vond og sår ting å komme med nå – og det er flaut å ha holdt det hemmelig så lenge. Jeg har ikke vært ærlig med dere, og jeg har ikke vært ærlig mot meg selv. Jeg skammer meg – men vil legge kortene på bordet nå. Dette må komme frem, og jeg er forberedt på kritikken. 

Jeg har retusjert mange av bildene mine jeg også. 

Det begynte jo bare med litt endring av kontrast og farger, men etterhvert lærte jeg meg flere triks. For eksempel dette bildet. 

Ser du nøye etter, så legger du merke til at jeg har gjort skjegget fyldigere, og fikset en del på det hvite i øyet. Dette er enkle grep – men det er med på å gi et feil bilde av hvordan jeg, som et forbilde, velger å fremstille meg selv. I virkeligheten har jeg egentlig ganske dårlig skjeggvekst, og øynene mine er ofte rødere enn hvite.

På dette bildet har jeg gjort tennene mine helt hvite – i tillegg har jeg gitt meg og dama mi identiske kjærestetatoveringer for å illustrere at vi elsker hverandre selv om vi fortsatt har litt edge i forholdet. 

 I virkeligheten har jeg ikke så hvite tenner, og forholdet mellom meg og pornolegenden Tera Patrick er ikke så veldig edgy. Vi liker å slappe av på kveldene med tacos og en hyggelig film på TV. Olsenbanden, for eksempel. Gud, som vi elsker Olsenbanden. Jeg innrømmer dette nå. Jeg har holdt på løynen for lenge..

På dette bildet har jeg rett og slett gjort bulen på skrittet mye større enn det den egentlig er for å gi inntrykk av at jeg er svært velutstyrt. Det er jeg ikke.

Mens på dette bildet har jeg fått det til å se ut som jeg holder en drill for å fremstå som handy. I virkeligheten vet jeg ikke hvordan man bruker en skrutrekker engang.

På dette bildet er ingenting fikset – jeg bare synes det er et utrolig godt bilde av Sam og meg! 😀

For å vise det ultimate eksempelet på hvordan jeg har holdt publikum for narr i alle disse årene: Dette bildet ble tatt på kebaben for noen uker siden. 

Jeg syntes utgangspunktet for bildet var bra, men trengte å fikse det litt. “Bare litt” – som jeg pleier å si – men det er vanskelig å stoppe når man først er igang. Og resultatet ble jo bra. Det ble jævlig bra. 

RESULTAT:

Legg merke til hvordan jeg har redigert håret mitt til å se perfekt stylet ut – selv om jeg egentlig hadde på meg lue. Skjegget er trimmet, blikket er skarpere – og hele bakgrunnen er byttet ut med et mye tøffere location. Jeg eier ikke skam…

Kjære leserne mine, jeg har holdt dere for narr – og ikke minst: Jeg har holdt meg selv for narr. Jeg har skapt et selvbilde gjennom photoshop – og gitt dere, favorittene mine, et helt feil inntrykk av hvem jeg er. Men jeg angrer nå. Jeg angrer, og håper at dere vil tilgi meg. Jeg er jo tross alt bare en liten mann fra bygda – og sliter med de samme tingene som alle andre; manko på yacht-båtplasser i Oslofjorden, ikke store nok vekter på treningstudio, og at dama er FOR kåt, for eksempel.

“Skal andre godta meg, så må jeg først lære å godta meg selv.” 

Takk for meg. 

11 kommentarer

Siste innlegg