25 ÅR ETTER

Tung, lang dag. Mange mennesker, mange meninger og mange følelser. Fatterns tale beviste for meg – nok en gang – at han er verdens beste mann, og mitt største forbilde. Med et heart of gold.

5 kommentarer
  1. Det der er en ordentlig, ekte og bra mann. Jeg satt og tenkte på det istad, da jeg ble minnet på ulykken, at det er utrolig hvor flink faren din må ha vært med deg. Hvordan han har klart seg videre i livet til tross for det som skjedde. Han er virkelig litt av et menneske. Du er heldig.
   Så vil jeg si jeg er lei meg for det som skjedde, og skjønner hvordan dette påvirker. Håper bare alt går bra med dere alle sammen, dere virker som en bra familie. Ønsker dere aaalt godt.

  2. Har tenkt mye på deg i dag, og de andre pårørende. Selv om jeg ikke var født når ulykken skjedde har jeg hele tiden levd med det på siden, med kjentfolk som egentlig skulle være med og overlevde fra ulykken. Faren din er en fantastisk god mann, og han har vært en god pappa mot deg. Har tent lys for mammaen din og de andre som omkom i denne tragiske ulykken 🙂

  3. Jeg ser på faren din som en helt, utrolig rørende tale og utrolig trist historie. Alle varme tanker går til deg og faren din, og selvfølgelig alle omkomne!

  4. Så utrolig fin og velformulert tale. Og rørende samtidig. Helt perfekt. Også Neil Young da. Kondolerer 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg