LÆRERINNA

Jeg er offisielt Staysman & Lazz-fan, og for et par uker siden fikk jeg værra med på innspillingen til den nyeste musikkvideoen deres; Lærerinna.

 

Videoen handler om… Jeg har egentlig ikke peiling, men folket elsker’e. God fordøyelse.

 

Er dette innafor? Husk forresten konserten til Stian og Lasse (det er sant – de heter det i virkeligheten) i slutten av måneden. På Rockefeller. Det blir koko.

5 kommentarer
  1. Jeg konkluderer jo med at dette er søppel. Samtidig vet jeg ikke hvor serriøst det er meninga dere vil folk skal ta det (?) For å sette det i perspektiv – hører jeg denne på fest, er det siste festen jeg drar på. Jeg syns musikkvideoen var hakket bedre enn musikkvideoen jeg lagde og presenterte foran klassen i 8. i og med at jeg hadde skateboard og tok ollie ned en fortauskant. Jeg føler på at verden stadig lar sitt neandetaler-jeg ta kontrollen og velger å skyve vekk alt som kan i det hele tatt minne om noe som minner om noe form for høyere intellegens, som faktisk vi mennesker er det eneste kjente vesenet som besitter. Jeg tror “staysman” aka stian og “lazz” som jeg regner med heter Lasse, har et potensiale til å dra Norge videre fremover istedet for tilbake til grotte-alderen. Gjør no med det og quit fucking around. Er ikke hater forresten, du spørte hva jeg mente og jeg sa det.

  2. Det som er så fint med Stayzman og Lazz er at de ikke prøver å være musikalske genier og selvhøytidlige. Morsom fjortismusikk, med musikkvideoer som passer best for kjempekåte mennesker i alderen 13-25 år. Hverken mer eller mindre. Har de musikalsk talent nok til å komme med god banebrytende musikk? Tvilsomt. Fortjener de artiststøtte? Neppe. Fortjener de all hatet? Overhodet ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg