Soldiers of Odin patruljerer Frogner

Remi-Halvor, Kai-Remi, Hein Bjarne og Tom Cato fra Soldiers of Odin avdeling Frogner er ute og patruljerer gatene, fredag 18. mars. Her er en video jeg har fått tilgang på – som viser hvordan kvelden utspant seg.

Føler du deg tryggere nå?

22 kommentarer
  1. Hvis ungdommen vil henge på gata, la dem gjøre da gjøre det. Natteravner, Odins soldater, hvem bryr seg? Til nå har de oppført seg bra og fortjener skryt! Stå på! Fortsett og gjør gatene våre trygge!

  2. Hva med å dømme dem når de først har gjort noe galt? At Odins Soldater går rundt i gatene betyr ikke at Adolf Hitler er “back in action”.
   Dere venstreekstreme har så “flawed logics”. Det er liksom ikke greit at Odins Soldater går i gatene (de har faktisk ikke gjort noe gærnt enda), men når mennesker under islamsk tro, begår overgrep mot sine kvinner, sprer hat rundt i moskeene, når Norges største ungdomsorganisasjon for muslimer roper ut at steining av homofile, og utro kvinner er ok, og de sprer salafismen og hatet sitt til nye generasjoner av unge muslimer, så er dere MUSESTILLE. Hva er det som feiler dere ? Mistet gangsynet?

  3. Kilder på dette, Jens? og har du vært i en moské og hørt hat bli forkynt?
   Ser du poenget mitt eller har du mistet gangsynet?

  4. @Sivert: Uten engang å google; NA hadde jo en føljetong om dette fra Danmark for ca en uke siden. På tide å følge med?

  5. De eneste i dette kommentarfeltet som bryr seg om denne saken på ekte er stakkarslige, hårsåre sjeler som identifiserer seg som “borgerlig” eller “liberal” i så stor grad at de ikke skjønner satire.
   “venstresiden ditt, venstresiden datt”. Det er satire, det er ment å være dumt.
   Får litt vondt av dere. 🙁 Ikke så lett å leve når man skal bli fornærmet på vegne av alle som blir gjort satire av fordi den ikke fremlegger virkeligheten som den er. Uff og uff.

  6. Hm. Hvis man sier at dette er relativt noe brunt.
   Hva med venstresiden, de har en dårlig historie. Vi kan starte med Stalin, Lenin, Trotsky, Pol Pot og Idi Amin, å nei han var muslim.

  7. Kjære idioter, venstre- og høyresidetullinger,
   Det finnes et alternativ. Det er basert på kunnskap og etterprøvbar informasjon. Det betinger at man utøver kildekritikk. Det krever et minimum av intelligens og gangsyn. Det gjør ikke vondt. Prøv det!

  8. E syns det e bra at gatene blir patruljert, så lenge den som passa på sjøl ikkje gjør nokke galt. Man kan jo forandre se, så til det motsatte e bevist ser ikkje e probleme. Vi har ikkje Odins soldater i Ålesund.

  9. Innlegget her er desverre av noen “ødeleggere”.
   Disse er ikke medlemmer av soldiers of odin og kommer heller aldri til og bli det. Disse folkene i innlegget har falske ryggmerker og prøver og etterligne di ekte Soldiers Of Odin.
   For dere som støtter oss gå gjerne inn på facebook og søk på Soldiers Of Odin Norge, over 5000 medlemmer.
   Vi har desverre mye liksom grupper og personer som prøver og ødelegge, slik er det alltid.
   Mvh.Ledelsen i S.O.O.N

  10. Til informasjon. Det finnes mange som ikke engang vet va s.o.o er eller står for. Blandt annet gutta i innlegget som IKKE er medlemmer av oss, men noen smågutter på 25år som ikke har bedre og gjøre på en og prøve og etterligne oss ekte Soldiers Of Odin. Så her legger jeg ved pressemeldingen vårs til folket.
   Soldiers of Odin Norge.
   Mange lurer kanskje på hvem vi er, hva vi gjør, og våre intensjoner med å gå rundt om i Norges gater.
   Vi i S.O.O er alle noens far, mor, besteforeldre, onkel, tante, nevø, kusine, nabo, venn osv. Vår felles bekymring er utviklingen i dagens samfunn, hvor det har blitt lavere terskel for å ty til vold og andre kriminelle handlinger. I tillegg har holdningene til folk generelt blitt dårligere.
   Ta f.eks en elementær verdi som å bry seg, så ser man at folk i større grad vegrer seg, eller rett og slett velger å snu ryggen til.
   S.O.O er en privat natteravntjeneste som ønsker å være ute i bybildet, som ett preventivt virkemiddel på lik linje som f.eks natteravnene og mc ravnene.
   Vi skal hverken håndheve lover og regler, ta på oss rollen som politi, eller utøve noen form for makt. S.O.O. skal kun være til stede i bybildet som ekstra øyne og ører, samt en hjelpende hånd for de som trenger det. Om noe skulle oppstå, så skal vi kun dokumentere, observere og tilkalle de respektive nødetater. Vi akter å forholde oss til norsk lov.
   Enkelte har uttalt at de ikke ønsker ett samfunn med borgervern, eller hvor borgervern er nødvendig. Og igjen så ser man holdninger om å bry seg, automatisk forbindes med noe negativt.
   For å understreke det nok en gang, S.O.O er IKKE en borgervernsgruppe.
   Gjennom mange tiår, har vi hatt bl.a foreldregrupper, nabolag m.fl, som har vært ute å gått på kveldene i sine nærområder og vist sin tilstedeværelse – Om det har vært rundt den lokale ungdomsklubben, lekeplassen, fotballbanen, eller rundt den lokale pub’en. Dette er og har alltid vært, ett preventivt virkemiddel.
   De stedene hvor folk har brydd seg på denne måten, har man sett store positive endringer i lokalsamfunnet deres.
   Mange har uttalt seg negativt om Soldiers of Odin, og proklamert sin ?viten? om vår organisasjon. Vi har blitt kalt høyre-ekstreme, nynazister ++ Ja, lista begynner å bli lang.
   S.O.O er, dessverre for dere som tror, ikke noe av det dere fremstiller oss som. Stigmatiseringen, svertekampanjen, uttalelsene som er basert på skråsikker uvitenhet, er ting vi ikke kjenner oss igjen i.
   Soldiers of Odin, står for helt andre sunne og gode verdier. Odin var kunnskapens og visdommens gud, og grunnverdiene som empati, humanitet, hjelpsomhet og generelt det å bry seg, det er noe vi setter veldig høyt. Vår norrøne kulturarv, handler om langt mer enn vold og plyndring, som vi dessverre har blitt beskyldt for å leve etter.
   Uavhengig av livsyn, tro, hudfarge, kultur, legning og etnisk bakgrunn, så vil vi i Soldiers of Odin være tilstede å bistå om de trenger det. Noen har kanskje fått litt for mye å drikke og trenger en hjelpende hånd for å komme seg til taxi-køen. Noen trenger kanskje bare noen å prate med eller en skulder å gråte på. Andre har kanskje skadet seg og trenger medisinsk hjelp eller livreddende førstehjelp. Vi kan tilby langt mer enn kun å være tilstede, med medmenneskelighet i ett hektisk by-bilde med mange berusede mennesker.
   S.O.O. har mange forskjellige medlemmer i alle aldre fra begge kjønn. Noen har kanskje en bråkete bakgrunn, og føler de vil gi noe tilbake til samfunnet. Andre har tjent samfunnet i mange år, og ønsker fortsatt å være tilstede for andre mennesker. Uavhengig av hvilken bakgrunn og historie våre medlemmer har, så møtes vi med ønske om bidra til noe positivt for felleskapet.
   Mvh.Ledelsen i Soldiers Of Odin

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg