KROKANMANNEN

PS: SPONSET INNLEGG! JEG ER HELDIG, JEG!

Jeg ser på vanlige situasjoner i hverdagen som konflikter som må løses. Vanlige hverdagssituasjoner som andre folk ser på som rutine blir til veiskiller for meg. Jeg gjør det jeg kan for å unngå dem – og det byr jo på en del problemer.

Et eksempel er når jeg går på butikken, og den ansatte spør om jeg trenger hjelp.

Normalt vil dette være mitt cue til å umiddelbart forlate lokalet. Selv om jeg faktisk trenger hjelp. Til å kjøpe nye bukser for eksempel. (hehe)

Et annet eksempel er når telefonen ringer. For jeg tar den ikke.

Og når det har ringt ferdig skrur jeg telefonen av – i tilfelle vedkommende prøver å ringe igjen. Jeg er redd for samtaler. Redd for å forsnakke meg. Folk som ringer er egoister, tenker jeg. De sniker i køen.

Det gjelder ikke bare over telefon. Jeg liker ikke å møte bekjente på gaten, heller. Redselen for smalltalk freaker meg ut.

Det er OK å snakke om været, men skrekken er når smalltalk skal handle om personlige ting som «hvordan går det?» og «hva driver du med om dagen?».

Det går stort sett ikke så bra, og jeg gjør ingenting.

Jeg føler jeg har så mye å gi, men er redd for å skille meg ut og bli oppfattet feil. Derfor sitter jeg rolig på tilskuerbenken sammen med majoriteten, og ser verden passere forbi. Deprimerende? Ja. Som et lite sandkorn i Sahara. (Eventuelt popcorn på Tusenfryd.)

Hvorfor jeg har det slik er ikke lett å si, men det er jo ikke alltid like lett å vite selv hvem man er – og jeg har fortsatt ikke funnet helt ut av det. Det vil si… Det var før jeg tok en test på internett.

Jeg kom nylig over en personlighetstest på internett. Hyll deg selv, het den. Og du får bekreftet din identitet – i sjokolade. Spesielt? Ja. Men herregud så praktisk! Alle liker jo sjokolade! Først var jeg veldig skeptisk, men så oppdaget jeg at man kan vinne en 1:1 statue av seg selv i sjokolade hvis man tok testen.

Jeg har alltid ønsket meg en statue av meg selv i sjokolade.

Jeg gunnet på. Svarte så ærlig som jeg kunne. Og så fikk jeg se svaret. Jeg. Er. KROKANRULL!? … Ja! SELVFØLGELIG ER JEG KROKANRULL!!! Hvorfor har jeg ikke innsett det før!? Altså.. Jeg har jo alltid elsket Krokanrull, liksom, men etter 27 år er det på tide å innse at Krokanrull ikke bare er en god sjokolade som passer meg og min personlighet helt ypperlig. Krokanrullen er faktisk bærebjelka i livet mitt.

Kan det være så enkelt? JA! DET KAN DET!

Denne åpenbaringen har gjort alle de litt kinkige hverdagssituasjonene lettere for meg. Jeg sørger for å alltid ha en krokanrull i baklomma – og dersom såkalte “konflikter” oppstår gir jeg meg selv 5 sekunder på å spise en Krokanrull for å komme i komfortsonen først. Da blir alt mye lettere.

Jeg har kjøpt meg nye bukser – uten å være redd for selgeren.

Jeg tør endelig å snakke med folk – selvtilliten er på topp!

Jeg har fått masse venner.

Og jeg tør å leve ut drømmene mine – uten å være redd for å gjøre og si feil ting.

Jeg vil anbefale deg å ta personlighetstesten og finne deg selv i sjokolade. Da kan du også vinne sjokoladestatue av deg selv. Ble du også Krokanrull? Da har vi nok et og annet til felles. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg