I`m a looser, baby.

Her om dagen, så satte jeg sammen fjorten forskjellige historier, slik at jeg kunne komme på radio.

Egentlig skulle jeg prøve å blande inn en historie om blod også, men vi får spare den til neste gang.

ANYWAY!

De siste dagene har vært ganske intense, og i dag merket jeg at kroppen trengte å slappe av. Alle har sine personlige behov, og mine går hovedsakelig ut på å stjele Ikea-blyanter. Derfor dro jeg til Ikea. Også stjal jeg litt blyanter.

Når jeg var ferdig med å stjele Ikea-blyanter, så dro jeg hjem igjen. Jeg trengte jo bare blyanter.

På vei inn døra hjemme, så tenkte jeg å kaste alle regningene som konstant hoper seg opp i postkassen min. Jeg låste opp, og la dermed merke til en stor pakke. Halvor stod det på den. Med andre ord, så hadde postmannen lagt den riktig.

Først tenkte jeg selvsagt at noen hadde sendt meg miltbrann. Det hadde jeg i hvert fall jeg gjort, om jeg skulle ha sendt post til meg selv.

Så oppdaget jeg at brevet mitt var merket med “NRK”. Har de laget ny fasong på lisens-inkasso`n montro?

Jeg løp inn døra, og røsket av papiret for å se hva det kunne være. Jeg var så nyskjerrig at jeg ikke tok pause for å poppe bobleblast engang!

Å herregud, JA! Det var faktisk ingen tvil. Jeg hadde fått gratis STÆSJ!

Gratis stæsj er det beste jeg vet! Jeg kunne seriøst BETALT noen for å gi meg stæsj, så lenge de hadde gitt meg det gratis! (Farvell logikk.)

Blant annet, så hadde dem sendt meg en XL t-skjorte. De må ha skjønt hvor svær- og sterk jeg er.

Det lå en bokser oppi også. Fin bokser, eller?

Til slutt, så prøvde jeg noe jeg ikke hadde prøvd før. I konvolutten, så la det nemlig flere pakker med noen merkelige, gjennomsiktige ballonger. Så jeg prøvde å putte dem på tissen da, slik som pakken antydet.

De var selvsagt altfor små… Montro om det skal være en slags datomerket penis-sokk?

Jeg forstod virkelig ikke vitsen med dem, og i morgen tar jeg de med til Karl Johan for å gi dem til noen romfolk i stedet. De var jo uansett gratis…

Men uansett da. Resten av de nye tingene passet, og med stæsjet på plass, så var jeg klar for å endelig kunne slappe av sammen med Ikea-blyantene mine. Når jeg er anspent, så er det nemlig ingen annen ting i verden som funker! Da bare tar jeg alle Ikea-blyantene mine…

… Også putter jeg dem inn i kjeften samtidig.

Det var deilig, det!

Og, ja. Jeg har tatt bilder av meg selv i boksern, i hele kveld…

32 kommentarer

Siste innlegg